Kompakt prosessorkort:

NanoCOM-EHL - komponentside.

Atom x6000 på COM Express Type 10

Kraftig prosessor, innebygd LPDDR4 og mengder av I/O-funksjoner på ny energigjerrig kortmodul.

Publisert Sist oppdatert

Den taiwanske prosessorkortprodusenten AAEON lanserer nå NanoCOM-EHL, en COM Express Type 10 CPU-modul, som utfyller deres produktlinje basert på Intel Atom x6000E, Celeron, samt Pentium N og J serie prosessorer (tidligere kalt Elkhart Lake).

NanoCOM-EHL anvender energieffektive 12W Intel Atom, Pentium, og Celeron prosessorer med LPDDR4 systemminne på opp til 16GB på samme kort, i 3,31” x 2,17” (84mm x 55mm) COM Express Type 10 formfaktor.

Modulen har også mulighet for 64GB innebygd eMMC-lagring.

Verdt å legge merke til er at modulen på tross av sin begrensede størrelse har mulighet til å bære flere ekspansjonsmoduler gjennom sine fire PCIe spor.

Foruten prosesseringskraften og utvidelsesmulighetene er I/O-funksjonene omfattende, med to høyhastighets (10 Gbps) USB 3.2-spor, åtte USB 2.0-spor og en dobbel LVDS/eDP-skjermutgang som komplimenterer 2,5 GbE, samt en høyoppløselig lydutgang.

Gitt et funksjonsrikt design med lav effekt, mener AAEON at NanoCOM-EHL gir kundene en god løsning som kan være anvendelig i en rekke markeder, med smart transport som spesielt interessant på grunn av produktets egnethet for passasjerinformasjonssystem og strømmekontrollapplikasjoner.

Powered by Labrador CMS