Kraftelektronikk:

550 W AC-DC for medisin og industri

XP Power med lavprofil 550 W AC-DC konveksjons-, lednings- & vifteavkjølte strømforsyninger godkjent for medisinsk (BF) & industriell bruk.

Publisert

XP Power offentliggjør i dag en ny serie med lavprofil 550 W AC-DC strømforsyninger som er klassifisert for konveksjonskjøling, ledningskjøling og tvungen luftkjøling. De nye PSUene som er godkjent for både medisinsk og industriell bruk passer til et bredt spekter av bruksområder – inkludert miljøer med forseglede kabinetter.

På den medisinske arenaen vil CCP550-enheter kunne benyttes i et bredt utvalg av medisinsk utstyr, som respiratorer, pasientmonitorer, bildesystemer og laboratorieutstyr. Industrielle bruksområder omfatter et bredt utvalg av testutstyr, instrumentering, prosesstyring, utskrift og UV-herding. De er også egnet for bruk til fabrikkautomatisering, utstyr for audio/video og Tingenes internett (IoT).

CCP550-serien har totalt seks forskjellige enskinneuttak som dekker 12 V, 15 V, 18V, 24 V, 36 V og 48 V DC. Alle enhetene omfatter en 12 V, 0,5 A vifteutgang, og en 5 V/2 A standby-utgang og fjernbetjent av/på-funksjon fås som et alternativ.

Den to-lags konstruksjonen med baseplate av aluminiumsubstrat, ledningsavkjølte kraftmagneter, og høyeffektiv nullspenningsveksling-topologi (ZVS) kombineres for å sikre høye effektivitetsnivåer og fremragende termisk ytelse. Som et resultat av dette er belastning på opptil 300 W mulig med konveksjonskjøling og 400 W med ledningskjøling, noe som muliggjør drift i forseglede miljøer, lavt støynivå og høy driftssikkerhet.

Når CCP550-enheter brukes med tvungen luftkjøling på 20CFM, har de en utgangseffekt på hele 550 W, noe som sikrer stor effekt på liten plass, profilhøyde (37,5 mm [1,48"]), 127,0 mm x 76,2 mm og plasskrav [5 " x 3 "].

På medisinsk område er CCP550-enheter godkjent iht. IEC60601-1 Ed.3 med 2 x MOPP fra primær til sekundær og 1 x MOPP fra primær til jord og sekundær til jord. Kombinert med lav lekkasjestrøm til jord og pasient skal CCP550 være egnet for BF-utstyr (flytende kroppskontakt).

Powered by Labrador CMS