Kunstig intelligens:

IAR i AI-samarbeid

Den svenske leverandøren av utviklingsverktøy IAR innleder et strategisk samarbeid med AI Sweden for økt konkurransedyktighet og innovasjon.

Publisert

Gjennom dette samarbeidet skal IAR få muligheten til å samarbeide med AI Sweden for å akselerere digital transformasjon i Sverige, samtidig som de hjelper kundene med å forbedre arbeidsflytene sine, øke konkurranseevnen og fremskynde tiden til markedet for innovasjoner, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Vi ser på dette partnerskapet som en betydelig milepæl for å fremme innovasjon og modernisering innen digitalisering, sier Richard Lind, administrerende direktør i IAR. – Integreringen av AI-algoritmer i innvevde systemer øker raskt, slik at innvevde enheter kan utføre mer komplekse oppgaver. Våre løsninger hjelper til med å strømlinjeforme arbeidsflyter for programvareutvikling, slik at kundene våre raskt kan tilpasse seg endrede markedsforhold og forbedre deres konkurranseevne, fremholder han.

AI Sweden er det nasjonale senteret for anvendt kunstig intelligens, og samler mer enn 130 partnere fra offentlig og privat sektor samt akademia. AI Sweden er finansiert av den svenske staten og dens partnere, både offentlige og private. Sammen investerer deltagerne i å generere verktøy og ressurser for å akselerere bruken av AI for å styrke Sveriges velferd og konkurranseevne og forbedre livene til alle som bor i Sverige.

– Gjennom vårt partnerskap med AI Sweden ser vi frem til å fremme utviklingen av innvevde systemer og tilby løsninger som er avgjørende for våre kunders suksess, supplerer Anders Holmberg, CTO i IAR. – Dette vil gjøre oss i stand til å tilby løsninger og kunnskap som er avgjørende for å utvikle neste generasjon IoT-applikasjoner innen områder som industriell automatisering, smarte byer, helsevesen og medisin, poengterer han.

Powered by Labrador CMS