Overvåkingssystemer:

Robust løsning for transportovervåking

Kantprosesseringsenhet skal løse utfordringer og behov innen intelligent transportovervåking og annen overvåking.

Publisert

Nyskapende teknologier som AI, dyp læring, kantprosessering og skybasert videoovervåking er i ferd med å revolusjonere intelligent transportovervåking og overvåking. AI og dyp læring forbedrer videoanalyse og hendelsesrespons for informert beslutningstaking. Kantprosessering muliggjør sanntidsbehandling på enheter som kameraer, noe som reduserer ventetiden. Skybasert videoovervåking tilbyr skalerbarhet, fleksibilitet, kostnadseffektivitet, ekstern tilgang og sømløs integrasjon. 

Etter hvert som datamengdene vokser, sikrer robuste cybersikkerhetstiltak som null tillit- og samsvarsstandarder systemer. Integrasjon strømlinjeformer trusseldeteksjon og identitetsverifisering på tvers av sikkerhetssystemer. Disse trendene driver mer integrert, sikker og effektiv transportovervåking for tryggere, tilkoblede miljøer, heter det i en pressemelding fra Portwell.

Effektive løsninger krever robuste industrielle datamaskiner med høyytelsesprosessorer som håndterer store datavolumer på tvers av miljøer. Robust tilkobling som Ethernet, Wi-Fi og mobilnett muliggjør sømløs integrasjon. Design må tåle tøffe transportforhold. Sanntidsbehandling muliggjør rettidig beslutningstaking og overvåking. Avansert sikkerhet som maskinvarebasert kryptering beskytter data når cybertrusler øker. Skalerbarhet og integrasjon gir plass til vekst uten forstyrrelser. Strømeffektivitet minimerer kostnader og miljøpåvirkning. Støtte for flere OS sikrer programvarefleksibilitet. Disse egenskapene gjør det mulig for industrielle datamaskiner å pålitelig og effektivt støtte krav til intelligente transportsystemer.

Alt dette er noe leverandøren Portwell adresserer med sin nye modul Portwell WEBS-89I0, drevet av Intel Celeron J6412 firekjerners prosessor, og som utgjør et eksempel på en intelligent transportovervåkings- og overvåkingsløsning. Designet for høy ytelse og lavt strømforbruk, skal den sikre effektiv, kontinuerlig drift i krevende transportmiljøer. 

Dens vifteløse design skal øke påliteligheten ved å eliminere feilutsatte mekaniske komponenter, noe som muliggjør stille drift egnet for støyfølsomme områder. Den kompakte dimensjonen kan bidra til å minimere systeminstallasjonsplassen. Med funksjoner for stort temperaturområde er WEBS-89I0 egnet for utendørs eller kjøretøymonterte settinger.

En av de fremtredende funksjonene er robust tilkobling med tre Gigabit Ethernet-porter, som tillater komplekse nettverkskonfigurasjoner som er avgjørende for høyoppløselig videooverføring og sanntidsdatahåndtering. Denne robuste tilkoblingen er avgjørende for effektiv overvåking og overvåking. WEBS-89I0 støtter også doble HD-skjermer, 5G og Wi-Fi 6.

Powered by Labrador CMS