Sensorer:

Treghetssensor

Murata avduker SCH16T-K01, en neste generasjons 6DoF treghetssensor med hva de hevder er markedsledende ytelse.

Publisert

SCH16T-K01 er en treghetssensor med 6DoF XYZ-akse gyroskop og XYZ-akse akselerometer som skal muliggjøre maskinstyring og posisjoneringsapplikasjoner med høy presisjon. Enheten er den første lanserte produktversjonen fra Muratas neste generasjon SCH16T 6DoF-familie, som har flere varianter på vei i fremtiden.

Muratas velprøvde 3D MEMS-prosess har blitt oppdatert og forbedret for SCH16T-produktfamilien. Denne sensoren er designet for å møte markedets behov for bedre posisjoneringsløsninger og leverer et høyt ytelsesnivå, støttet av flere ekstra tidssynkroniseringsfunksjoner.

SCH16T-K01 inkluderer en avansert gyro med typisk bias-ustabilitet på 0,5 dph og 0,3 mdps/√Hz støytetthet. Akselerometeret har et dynamisk område på opptil 26g, noe som gir motstand mot metning og vibrasjoner. Samlet sett skal komponenten vise god linearitet og forskyvningsstabilitet gjennom hele temperaturområdet.

Komponentens utgang er også internt tverraksekompensert, noe som skal eliminere behovet for omfattende kalibrering i brukerens ende. I tillegg, gjennom integreringen av disse funksjonene, kan SCH16T-K01 ifølge Murata levere «utrolig nøyaktige» målinger i maskinstyring uten å trenge feltkalibreringer.

Produktet skal være egnet for industrielle applikasjoner og bruksområder som konstruksjons- og landbruksmaskiner, materialhåndteringsutstyr og maritim instrumentering.

 

 

Powered by Labrador CMS