TouchNetix:

TouchNetix har bokstavelig talt kommet inn på innsiden hos Hyundai med denne leveransen av berøringskontroller til deres nye Hyundai Genesis GV80.

Nok en leveranse til Koreansk bilprodusent

TouchNetix melder i dag at deres aXiom-teknologi er valgt av Woory Industrial Co. Ltd. for den nylig lanserte Hyundai Genesis GV80. aXiom AX54A-brikken driver berørings- og kraftkontrollsystemet for varme, ventilasjon og klimaanlegg fra midtkonsollen.

Publisert

TouchNetix’ aXiom AX54A-brikke er en høyytelses multi-touch- og kraftsensorteknologi integrert i en enkelt brikke. Siden den krever et lite trykk unngår man feilbetjening.

Offentliggjøringen viser at TouchNetix virkelig har fått gjennomslag i Sør-Korea, siden de så sent som i september kunne melde at de også hadde fått en leveranse til Hyundais datterselskap Kia.

 – Det har vært en glede å jobbe med TouchNetix på GV80-prosjektet. Den dedikerte støtten fra TouchNetix’ tekniske team har vist seg å være sentral fra design til masseproduksjon. TouchNetix sin forpliktelse til kvalitet og kundeservice har gjort dem til en pålitelig partner for fremtiden, kommenterer Moon Soo Byeon, direktør for FoU ved Woory Industrial, i en pressemelding.

– Vi er begeistret over å bli valgt av Woory Industrial og Hyundai. Vår enkeltbrikke aXiom-teknologi lar produsenter lansere produkter med moderne og sikkerhetsforbedrende berøringsløsninger. Det har vært flott å samarbeide med Woory Industrial-teamet om dette prosjektet, og vi ser frem til å jobbe med dem igjen, sier Vegard Wollan, administrerende direktør i TouchNetix i en pressemelding onsdag. Han legger til at koreanerne er fantastisk raske til å ta i bruk det siste og beste av teknologi i sine modeller.

Powered by Labrador CMS