Nytt fra Elektronikk:

Ny plattform for Elektronikks digitalversjon: Her skjermbilder fra den nye appen som også lanseres. De forskjellige bildene viser også mulighetene for hvordan artikler leses (og høres). Det samme kan gjøres på web-versjonen.

Ny plattform for vårt eMagasin

Elektronikk, via elektronikknett.no, fornyer seg igjen. Nå er vår digitale utgave – Elektronikk eMagasin – kommet på en ny plattform med mange flere muligheter.

Publisert

Vi arbeider fortsatt med å bygge opp arkivet, men velger likevel å publisere løsningen som du finner på det vanlige stedet: «eMagasin» i toppmenyen.

Mye nytt

Det er mye som er nytt i forhold til vår forrige versjon. Kanskje viktigst, det er mulig med ett søk å gå gjennom alle utgaver. Dessuten, fra nummer 6/2023, kan samtlige artikler leses i artikkelformat. Det betyr at artiklene leses som en hvilken som helst artikkel på nett. Selvsagt kan bladet også leses slik de ser ut på trykk lastes ned som PDF. I tillegg kan du velge å få artikkelen opplest ved hjelp av talsyntese. Og liker du ikke fonten kan den endres, også i størrelse.

I webversjonen kan du lese artikler som man er vant til på nett - bare klikk på siden i et oppslag. I tillegg har du en liste over alle artikler i utgaven og velger her hva du vil lese videre. Eldre blader (før nr. 6/2023) er fortsatt PDF, men søkbare på tvers av alle utgaver.

App

Som om ikke det er nok kan du også laste ned vår nye app! Denne er gratis og er tilgjengelig både for iOS (Apple App Store) og Android (Google Play). Søk etter «Tidsskriftet Elektronikk». Alle funksjoner som er gitt ovenfor finner du også i appen. Uansett er det en rask måte å lese bladet på når man er på tur. Det er også mulig å be om varsel i appen så du ikke går glipp av utgivelsene.

Gratis, men…

Tjenesten skal fortsatt være gratis. Men vi føler likevel, både fordi det er en investering for oss, og at vi synes den fortjener det: Når arkivet er ferdig, har vi tenkt til å legge inn en «betalingsmur». Kostnaden? Registrert mottaker av nyhetsbrevet vårt. Det er alt. Vi kommer tilbake til dette, omkring når og hvordan.

I mellomtiden er det bare å bruke og lese eMagasinet som du er vant til – med den forskjell at den har mer å by på. Og helt til slutt, foreløpig vil den digitale utgaven av Elektronikk utgitt ca. en uke etter papirversjonen.

Powered by Labrador CMS