Ny radio fra Pinell dekker alle kanaler

Noen av oss liker å høre på radio, ikke minst nå som påsken står for døren. Norske Pinells nye Supersound 202 kommer med alle funksjoner man kunne ønske seg, egentlig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Pinell Supersound 202 bruker den nyeste smartteknologien for radioer som gjør at den kan spille DAB +, FM, strømme radiokanaler fra internett eller spille av musikk via Bluetooth fra din foretrukne strømmetjeneste. Lyden kan vi ikke si noen om siden vi ikke har hørt den, men selskapet lover at den er «krystallklar» med en lydeffekt på 7W. Når det er sagt har andre radioer fra Pinell fått bra omtaler fra diverse tester.

Radioen har også en egen podkastfunksjon hvor man kan velge blant 100.000 podkastepisoder. Internettradioen har en database med over 60.000 radiostasjoner fra hele verden og radioen kan enkelt styres med knapper på radioen, app eller egen fjernkontroll.

Venice X-modulen fra Frontier Smart Technologies.

Kjernen i radioen kommer fra Frontier Smart Technologies. Dette britiske selskapet, med utviklingssenter i Cambridge, leverer radiobrikker til en rekke kjente merker, som for eksempel Bose og Philips. Venice X er den nyeste modulen fra selskapet som kommer komplett med funksjonene nevnt ovenfor.

Det er mulighet for å sette i et ekstra oppladbart batteri til radioen (kjøpes separat) som gir 12 timer ekstra spilletid.

Mer informasjon og spesifikasjoner finner du her.

Powered by Labrador CMS