Mønsterkort og forsvar:

Confidee inn i FSi

Den “ferske” mønsterkortleverandøren Confidee trer inn i Forsvars- og Sikkerhetsindustriens forening (FSi).

Publisert Sist oppdatert

FSi er blitt et viktig organ for bedrifter som leverer produkter og tjenester til Forsvaret og kritiske sikkerhetsfunksjoner. Nå har også nyskapningen Confidee meldt sin deltagelse.

Torger Edland, Confidee.

- Å være en del av FSI gjør det mulig for Confidee å samarbeide med andre industriledere, dele kunnskap og erfaring for å bidra til å drive bransjen fremover, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Ved å holde oss oppdatert med den siste utviklingen innen forsvarsindustriens reguleringer og standarder og dele vår erfaring og kunnskap innen industrien, kan vi fortsette å være i forkant når det gjelder samsvar innenfor forsvarssektoren, og sikre at vi alltid er på linje med de nyeste kravene. Denne kunnskapen bruker vi for å beskytte våre kunders forsyningskjeder, kommenterer Torger Edland, salgssjef Norge for Confidee.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og vinn!

Få Nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken. Melder du deg på nå, kan du vinne spennende utviklingssett: https://www.elektronikknett.no/motta-nyhetsbrev-fra-elektronikk-to-ganger-i-uken/3159206

Powered by Labrador CMS