Motta nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken

Hold deg orientert i bransjen! Meld deg på Elektronikknetts nyhetsbrev, og delta samtidig i trekningen av flotte premier!

Publisert Sist oppdatert
Eksempel på nyhetsbrevet.
Eksempel på nyhetsbrevet.

I kampanjeperioden stiller generøse bedrifter i vår industri med spennende produkter som DU kan vinne – alt du trenger gjøre er å legge inn navn og epostadresse i linken nedenfor.

Hvorfor Elektronikknetts Nyhetsbrev? Vel, vi mener det er viktig for deg å få vite hva som skjer i vår industri – rett i innboksen, tirsdag og torsdag. Ikke er det komplisert, og ikke tar det mye plass.

Hvis du vinner trekningen

Mandag 30. januar trekker vi en vinner blant de som har meldt seg på fra nå og i løpet av uke 5. Vinneren får det glade budskap via epost. Vi vil også presentere ukesvinneren her.

Så, ikke nøl, meld deg på ved å trykke på linken under:
JA TAKK, jeg melder meg på nyhetsbrevet fra Elektronikk!

Vi bruker norske MailMojo som leverandør av nyhetsbrev - en leverandør som er like opptatt av personvernet ditt som vi er. Vi trenger kun navn og epostadresse, og det er like enkelt å melde seg av som å melde seg på. Adressene blir kun sett av premiegiver og Elektronikkforlaget (Elektronikk).

Les mer om premien nedenfor.

Om ukens premie fra Arrow

Vi har gitt leverandør av ukens premie anledning til å presentere seg selv og si noe om selve premien: Nvidia Jetson Nano.

Inge Høivik (bildet) er Arrow sin norske FAE som fokuserer på prosessorer og da også AI/ML. FAE står får Field Application Engineer, som i praksis betyr å ha direkte teknisk kontakt med designere for å hjelpe med å velge de beste komponentene gitt krav om ytelse, pris, strømforbruk og ikke minst og kanskje det aller viktigste de siste par årene: Tilgjengelighet. Det er fortsatt veldig kritisk å velge rett variant. En versjon kan ha god tilgjengelighet mens en annen kan ha flere års ledetid.

<span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Premien:</span> Nvidia Jetson Nano.
Premien: Nvidia Jetson Nano.

AI/ML står for Artifical Intelligence/Machine Learning, og det er tidens buzz-word som IoT var det for et par år siden. Det er en helt enorm interesse for dette både innen små mikrokontrollere og større applikasjonsprosessorer. NVIDIA er på super high-end siden for embedded løsning med sin Jetson familie. Jetson Nano er den minste og billigste modulen, men fortsatt kraftig og kan gjøre svært mye innen sensorapplikasjoner, robotikk, audio prosessering, bildegjenkjenning, talesyntetisering, medisinsk bildebehandling, og mye, mye mer. Det snart bare fantasien som setter grenser for hva man kan få til med AI/ML.

Arrow planlegger flere seminarer i Norge og Norden med fokus på AI/ML. Det har kommet for å bli og det blir spennende å se hva norske bedrifter kan finne opp av produkter.

Ta kontakt for forslag til prosesseringsløsninger og evalueringskit. inge.hoivik@arrow.com

Mer informasjon om Jetson Nano finner du her: www.nvidia.com/en-gb/autonomous-machines/embedded-systems/jetson-nano/

Powered by Labrador CMS