Produksjon:

Kitron skal produsere for amerikanske Easy Aerial og har inngått en flerårig avtale. Bildet er av selskapets drone Falcon, én av flere modeller.

Viktig avtale for Kitron i USA

Kitron har inngått en produksjonsavtale med Easy Aerial Inc, et raskt voksende amerikansk selskap som utvikler autonome UAV-løsninger (unmanned aerial vehicle).

Produksjonspartnerskapet omfatter flere år og flere millioner dollar og vil være basert ved Kitrons anlegg i Windber i Pennsylvania.

– Easy Aerial fortsetter å utvide sin virksomhet gjennom samarbeid med strategiske partnere. Vi er glade for å inngå avtale med Kitron, som har en ledende posisjon innen produksjonstjenester for elektronikk, har kapasitet til å produsere store volumer og tilbyr avanserte front-end-tjenester, sier Ivan Stamatovski, teknologidirektør i Easy Aerial.

– Vi er veldig glade for at Easy Aerial har valgt Kitron som produksjonspartner for å støtte veksten deres. Kitron har en lang historie innen forsvars- og sikkerhetsmarkedet, og dronesegmentet byr på spennende vekstmuligheter, ikke minst i USA, hvor vårt Windber-anlegg er godt posisjonert for å møte denne etterspørselen. Å signere en langsiktig partnerskapsavtale med Easy Aerial, en markedsleder innen UAV-løsninger, er en viktig anerkjennelse, sier Gary Tarallo, leder for Kitrons USA-virksomhet.

Easy Aerial ble grunnlagt i 2015, har hovedkontor i Brooklyn i New York og et team på over 100 ingeniører, designere og luftfartseksperter. Selskapet utvikler autonome UAV-løsninger av militær kvalitet for sikkerhet, kartlegging og inspeksjonsapplikasjoner. I tillegg til å betjene mange kommersielle vertikaler, gir Easy Aerial et komplett tilbud til det amerikanske forsvaret og andre offentlige kunder gjennom USA-basert produksjon og samsvar med relevant lovgivning gjennom sertifiseringer (ISO, AS, CMMx) for å overholde føderale krav til virksomheten.

I dag brukes deres droner til å redde liv og beskytte eiendom og infrastruktur. Easy Aerials løsninger gir også situasjonsforståelse til redningstjenester, overvåker folkemengder og hjelper til med sikkerhet, som eksempler på kommersielle bruksområder.

Powered by Labrador CMS