Utvikling:

Ny Beagle med kunstig intelligens

Farnell tilbyr muligheten til å forhåndsbestille BeagleY-AI, en ny åpen kildekode-ettkortsdatamaskin (SBC) fra BeagleBoard.org som i følge distributøren gjør det mulig å hoppe rett inn i å bygge nye og flere KI-applikasjoner.

BeagleY-AI utvider veksten av åpen kildekode-maskinvareøkosystemet, og de siste to årene har BeagleBoard lansert seks nye kort som tar sikte på å gjøre IoT og AI mer tilgjengelig.

BeagleY-AI er designet for å gjøre det mulig å maksimere KI-ytelsen innen robotikk, produksjons- og byggautomatisering, test og måling, medisinsk teknologi, menneske-maskin-grensesnitt (HMI) og intelligent syn. Typiske applikasjoner kan være bildeklassifisering, objektdeteksjon, semantisk segmentering og flere.

Det nye kortet har en 64-bits, firekjerners A53-prosessor, flere KI-akseleratorer sammen med C7x DSP-er, integrert 50 GFLOP GPU som støtter opptil tre samtidige skjermutganger og tilkoblingsmuligheter inkludert USB3.1, PCIe Gen 3, WiFi6 og BLE 5.4. Kortet er kompatibelt med et bredt spekter av eksisterende tilbehør som utvider systemfunksjonaliteten, for eksempel Power Over Ethernet (PoE), NVMe-lagring og 5G-tilkobling.

Det komplette utvalget av nye BeagleY-AI SBC-funksjoner inkluderer:

  • Texas Instruments AM67A SoC: Quad-core 64-bits Arm Cortex-A53 CPU, dobbel generell DSP, Arm Cortex-R5 undersystem, GPU, video- og synsakseleratorer.
  • Minne: 4 GB LPDDR4 ; microSD-kortkontakt; kortidentifikator EEPROM.
  • 3 samtidige skjermer: microHDMI, OLDI (LVDS) med støtte for berøringsskjerm; MIPI-DSI med støtte for berøringsskjerm (blandet med MIPI-CSI).
  • Feilsøking: 3-pin JST-SH konsoll UART; 10-pinners TAG-CONNECT JTAG header
  •  Rike I/O-er: PCI-Express Gen3; USB-C-enhetsport, 40-pinners utvidelses-header

 

Powered by Labrador CMS