Distribusjon:

Som en del av distribusjonsavtalen utvikler Avnet Silica og Arduino et komplett sky- og sikkerhetsøkosystem som starter med Portenta-kortene, basert på mikrokontrollere fra Renesas. Bildet er fra et eksempel på maskinkontroll.

Ønsker Arduino velkommen i sitt linjekort

Avnet Silica kunngjorde i dag et strategisk samarbeid med Arduino, leverandør av maskin- og programvare basert på åpen kildekode.

Publisert

Denne avtalen utvider tilgjengeligheten til Arduinos utvalg av IoT, wearables, 3D-printing og innebygde løsninger gjennom Avnet Silica i EMEA, og utvider partnerskapet med Avnet på verdensomspennende nivå, heter det i en melding fra distributøren.

Arduino er blitt et åpen kildekode-valg for et fellesskap på omtrent 30 millioner aktive brukere. Med sin PRO: Edge IoT-teknologi støtter Arduino selskaper som er interessert i å gå utover konseptet og den raske prototyping-fasen for å starte volumproduksjon.

Innenfor Arduino-produktporteføljen har Avnet Silica anerkjent en strategisk verdi i Arduino PRO-serien. Som en del av distribusjonsavtalen utvikler Avnet Silica og Arduino et komplett sky- og sikkerhetsøkosystem, som starter med Portenta-kortene, basert på Renesas MCU-er.

Flere detaljer om Arduino PRO-serien er tilgjengelig gjennom Avnet Silica på

https://my.avnet.com/silica/manufacturers/m/arduino

Powered by Labrador CMS