Maskinlæring:

Grafen viser evalueringsfunksjonen av av sanntidsmodeller som hjelper til med å analysere og overvåke modellforutsigelsene før du distribuerer en modell til produksjon.

Visuell maskinlæringsmodellering på kanten

Nå kan IMAGIMOB Studio-brukere visualisere arbeidsflytene deres for maskinlæring (ML) og utnytte avanserte funksjoner for å utvikle avanserte enhetsmodeller bedre og raskere.

Publisert

Den siste utgivelsen av IMAGIMOB Studio – Imagimobs utviklingsplattform for AI/ML på kant-enheter – inkluderer utrullingen av en større oppgradering for bedre brukeropplevelse. Det helt nye Graph UX-grensesnittet er designet for å gi større brukervennlighet og klarhet til ML-modelleringsprosessen samtidig som den tilbyr avanserte nye funksjoner som innebygd datainnsamling og sanntidsmodellevaluering.

– Det vi har gjort her er å representere ML-prosjekter på en måte som gir mer mening for brukerne og gir dem mer frihet til å operere, sier Alexander Samuelsson, CTO i Imagimob. – Sammenlignet med vår forrige arbeidsflyt som var mer ovenfra og ned med en fast «pipeline», gir visualisering av hele arbeidsflyten som en graf en bedre oversikt over prosessen din samtidig som du åpner opp for muligheten til å kombinere og teste ting på nye og forskjellige måter – og til slutt bygge bedre modeller.

IMAGIMOB Studios nye Graph UX lar ML-ingeniørteam få en fullstendig visuell oversikt over modelleringslerretet deres, med muligheten til å zoome inn og ut og jobbe på ulike nivåer av kompleksitet.

I tillegg til å gjøre det enklere å jobbe mer effektivt som et team, gjør Graph UX ML-modelleringsprosjekter mer tilgjengelige for teammedlemmer med varierende kunnskaper og erfaringsnivåer siden det er mulig å jobbe på forskjellige kompleksitetsnivåer og abstraksjon, alt i samme arbeidsområde.

I samlingen av nye funksjoner er disse inkludert:

  • Innebygd datainnsamling
  • Sanntidsmodellevaluering
  • Muligheten til å evaluere og kjøre flere modeller parallelt eller i rekkefølge
  • Etterbehandling av modellresultater

Støtte for Infineon-kort er nå tilgjengelig rett ut av esken, og støtte for mer maskinvare vil snart bli lagt til. Brukere kan også integrere sin egen maskinvare.Graph UX skal også gi et grunnlag for avanserte modeller og maskinvare med flere akseleratorer og prosesseringsenheter, som Infineons nylanserte PSoC Edge.

Den første utgivelsen av Graph UX dekker datainnsamling, evaluering og kodegenerering. I fremtidige utgivelser vil hele ende-til-ende ML-modelleringsprosessen – inkludert dataadministrasjon, datarensing, utvidelse og opplæring – være tilgjengelig i den samme enhetlige arbeidsflyten.

Imagimob er opprinnelig et svensk selskap med base i Stockholm. I mai 2023 ble det kjøpt opp av Infineon.

Powered by Labrador CMS