Februartrekningen

Vant det nyeste utviklingssettet fra Nordic Semiconductor

Øystein Karlsen vant månedens hovedpremie i februar i forbindelse med vår nyhetsbrevkampanje.

Øystein Karlsen jobber som senior ingeniør på spektrumsavdelingen til Nkom. Her jobber han med fagfeltet «Spectrum engineering». Dekning, interferensberegninger og delingsstudier av frekvensspekteret for radiokommunikasjonssystemer.

Øystein Karlsen arbeider som senioringeniør i Nkom og kan glede seg over å være vinner av det nye utviklingssettet fra Nordic Semiconductor.

– For tiden er jeg involvert i GNSS programmet til Nkom, der vi jobber med problemstillingene omkring GNSS RFI. Vi oppfordrer alle som enten ønsker informasjon, eller som har utfordringer med GNSS RFI om å ta kontakt med Nkom, sier Karlsen,

Nkom vil for tredje år på rad tilrettelegge for jamming, meaconing og spoofing av GNSS signaler under Jammetestuka 2023 i oktober.

– Jeg har litt erfaring med Nordic Semiconductors tilbake i tid, da jeg laget en fallsensor med ANT+ på hovedoppgaven min på ingeniørstudiet, så det blir spennende å utforske dette nRF7002 kitet, sier den lykkelige vinner til Elektronikk.

På fritiden er Øystein Karlsen ivrig opptatt med teknisk dykking, multistråle ekkolodd for vrakleting og generelt veldig opptatt av musikk, og ikke minst bygging av forsterkere og høyttalere.

Månedens premie i februar:

nRF7002 utviklingssett (DK) for Wi-Fi 6 fra Nordic Semiconductor

Settet skal gjøre det mulig å utforske trådløse løsninger med Nordic Semiconductors nylig lanserte Wi-Fi 6 tilleggsbrikke – nRF7002.

Kretsen er den første i Nordics Wi-Fi-produktfamilie og er en laveffekts Wi-Fi 6 tilleggs-IC som skal gi sømløst to-bånds (2,4 og 5 GHz) tilkobling. nRF7002 IC kan brukes sammen med Nordics prisbelønte nRF52- og nRF53- serie multiprotokoll systembrikker (SoCs) og nRF9160 mobil-IoT (LTE-M/NB-IoT) systempakke (SiP) , men kan også brukes sammen med vertsenheter fra andre leverandører, opplyser selskapet.

Utviklingssettet skal gjøre det enkelt for utviklere å komme i gang med nRF7002-baserte IoT-prosjekter.

Powered by Labrador CMS