AEC-Q200-godkjent lademotstand

Ny AEC-Q200-godkjent hybrid viklet lademotstand for elektriske kjøretøy skal senke kostnader.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vishay Intertechnology, Inc. lanserer i dag en ny AEC-Q200-kvalifisert lademotstand, som de hevder er industriens første komponent av denne typen som har hybrid viklet teknologi i en standard pakkestørrelse.

Med mulighet for høy driftstemperatur, opp til +250 °C, kan Vishay MCB HRHA fungere som en forhåndsladings- eller utladingsmotstand i frekvensomformere og omformere for elektriske (EV), hybridelektriske (HEV), og plugg-inn hybridelektriske kjøretøy (PHEV). Vanligvis må designerne anvende flere tykkfilmmotstander for å møte de høye pulskravene i disse applikasjonene. Med 10 ganger så høy energiabsorpsjon i samme størrelse (dvs. 6 kJ for 300 ms), kan HRHA tillate dem å benytte en enkelt komponent, og dermed senke de totale kostnadene.

Komponenten som nå lanseres tilbyr effektnivåer på opp til 90 W på rustfritt stål og 54 W på Pamitherm. Med tanke på høy nøyaktighet og stabilitet skal motstanden har toleranse ned til ± 5 %, TCR ned til ± 100 ppm/°C, og motstandsområde fra 1 Ω til 1 k Ω.

Komponenten har en 6,35 mm faston tilkopling for enkel montering. Den kan monteres på en kjøleflens og er tilgjengelig med mulighet for en integrert sikring som opsjon.

Prøveeksemplarer og produksjonskvanta er tilgjengelig nå, med ledetider på åtte til 12 uker.

Powered by Labrador CMS