Kraftelektronikk:

Würth: Design av kraftmoduler gjort enkelt

Würth Elektronik utvider sitt nettbaserte simuleringsverktøy REDEXPERT med MagI³C Power Module Designer.

Publisert

REDEXPERT, en nettbasert plattform for valg, simulering og design-inn av komponenter fra Würth Elektronik, har nå fått en ny funksjon.

MagI³C Power Module Designer skal muliggjøre rask og problemfri integrasjon av kraftmoduler i en applikasjon, uten behov for spesielle kunnskaper om DC/DC-omformere.

Verktøyet skal veilede utviklere steg-for-steg gjennom hele valg- og konfigurasjonsprosessen. Det automatisk opprettede designforslaget gjengis som en PDF-fil, sammen med en liste over nødvendige komponenter. Verktøyet tilbyr også en mulighet for direkte bestilling av prøver av utvalgte komponenter fra produsenten.

Når du ønsker å bruke en MagI³C kraftmodul i utviklingen av en applikasjon, guider den intuitive inngangsmasken deg gjennom valgprosessen, som ber deg angi kravene til applikasjonen, for eksempel inngangs- og utgangsspenning og laststrøm. Etter å ha svart på spørsmål om spenningsforsyningen må være galvanisk isolert, får du et første forslag til en passende modul. Dette forslaget danner så grunnlaget for den individuelle konfigurasjonen av parametere; for eksempel potensiometre for utgangsspenningen, inngangs- og utgangskondensatorer, eller svitsjefrekvens. Dataene for applikasjonen brukes deretter til å kjøre en simulering av strømmodulen, slik at du kan analysere ytelsesparametrene til strømmodulen, for eksempel effektivitet, utgangsspenningsrippel og inngangsstrømforbruk.

Designforslaget kan deretter brukes til å bestille de nødvendige prøvene direkte fra Würth Elektronik, som leverer komponenter for pilot- og serieproduksjonskjøringer direkte fra lager uten minimumsbestillingsantall, opplyser selskapet. Se også video:

 

 

Powered by Labrador CMS