Kraftelektronikk:

onsemi med SiC-simulering

Simulering av PLECS-modeller og systemnivå for harde og myke svitsjeapplikasjoner, hjørnemodellering og tilpassede parasittiske omgivelser åpner for virtuell prototyping.

Publisert Sist oppdatert

Ikke før har Microchip kommet med et verktøy for å teste ut SiC-komponenter, så er også onsemi på banen med sin versjon.

Selskapet mener selv de kommer med et aldri så lite gjennombrudd i simuleringsverktøy for deres EliteSiC silisiumkarbid (SiC) produktfamilie og tilhørende applikasjoner. Onsemi lanserer det nettbaserte Elite Power Simulator og Self-Service PLECS Model Generator, som skal gi meningsfylt innsikt i komplekse kraftelektronikk-applikasjoner gjennom simuleringer på systemnivå i en tidlig fase av utviklingssyklusen.

Verktøyene skal spare tid for kraftelektronikk-ingeniører ved å gi oppdaterte, nøyaktige simuleringsdata som kan muliggjøre produktvalg skreddersydd for kundeapplikasjoner, i stedet for kostbar og tidkrevende maskinvareproduksjon og -testing.

Brukere har dermed kraften og fleksibiliteten til å lage PLECS-modeller på systemnivå med høy kvalitet, når Elite Power Simulator distribueres sammen med den «selvbetjente» PLECS Model Generator. Enten lastet opp til onsemis Elite Power Simulator eller lastet ned for direkte bruk, leverer de selvbetjente PLECS-modellene optimaliseringen og nøyaktigheten som kreves for krevende kraftelektroniske simuleringer, hevder selskapet.

Modellene er generert basert på typiske eller verst tenkelige forhold for å la kunden designe innenfor teknologiens grenser. Evnen til å definere applikasjonsspesifikke parasitter sikrer at de genererte PLECS-modellene gir svært nøyaktige resultater for kundens simuleringer på systemnivå.

Powered by Labrador CMS