Kraftelektronikk:

Selvjusterende USB 2.0 krets

Selvjusterende USB 2.0 signaltilpasningskrets fra Diodes Incorporated skal spare effekt og forenkle systemdesign

Publisert Sist oppdatert

Diodes Incorporated (Diodes) kunngjør i dag introduksjonen av PI5USB212, en USB 2.0 signalbehandlingsenhet som opererer fra en forsyningsspenning ned til 2,3V. Komponenten er designet for bruk i bærbare datamaskiner, PCer, dokkingstasjoner, kabelforlengere, TV-er og skjermer, og oppdager automatisk en USB 2.0 høyhastighetstilkobling. Den skal også bevarer signalintegriteten når du kjører lange mønsterkortspor eller kabler på opptil 5 meter.

Denne IC skal styrke USB D+- og D–-kanalene symmetrisk for fellesmodus-stabilitet og legger på forhåndsvekting for å kompensere for intersymbol interferens (ISI). Det brede forsyningsspenningsområdet forenkler systemdesign og skal utvide brukssvinduet til bærbart og batteridrevet utstyr.

Komponenten er kompatibel med USB 2.0, OTG 2.0 og batterilading (BC) 1.2, og støtter USB-funksjoner inkludert enhetstilkobling og høyhastighetsdeteksjon, samt en 5,5V toleranse. Den oppdager automatisk når det ikke finnes noe USB-tilkobling og sparer energi ved å redusere forsyningsstrømmen til 0,7 mA (typisk) og 13µA (typisk) når den er deaktivert via RSTN-deaktiveringspinnen.

Kretsen leveres i en 12-pinners, 1,6 mm x 1,6 mm, quad flat no-lead (QFN) pakke, og er tilgjengelig for USD 2,70 i 3500 stykk.

 

 

Powered by Labrador CMS