Kraftelektronikk:

Lanserer ny generasjon superkondensatorer

Gen II PrizmaCap skal tilby høyere kapasitans, spenning og energitetthet enn foregående generasjon – egnet for medisinske, kommersielle og industrielle produkter.

Publisert Sist oppdatert

KYOCERA AVX utvider sin PrizmaCap-linje med robuste, høykapasitans og pålitelige superkondensatorer med lanseringen av to nye Gen II-serier.

De nye Gen II PrizmaCap-superkondensatorene, også kjent som prismatiske elektrokjemiske dobbeltlagskondensatorer (EDLC), skal levere høyere kapasitans, spenning og energitetthet enn Gen I PrizmaCaps og viser høyere pålitelighet over et bredere spekter av driftstemperaturer. De har også en robust, lett og lav profil OFM-pakke utstyrt med terminaler med fast posisjon i samme ende og er kompatibel med håndlodding.

De nye superkondensatorene i PrizmaCap SCP 2,5 V-serien leverer den laveste profilen og det bredeste driftstemperaturområdet til for AVX-superkondensatorene. De er klassifisert for driftstemperaturer som strekker seg fra -40°C til +65°C ved 2,5V og -40°C til +85°C deratet til 2,0V. Versjonene i PrizmaCap SCP 2,5V HT-serien leverer på samme måte den laveste profilen, men samtidig den høyeste driftstemperaturen for denne typen superkondensatorer. De er klassifisert for driftstemperaturer fra -25°C til +65°C ved 2,5V og -25°C til +105°C med derating til 2,0V.

Komponentene er designet for bruk i applikasjoner som krever pulsstrømhåndtering, energilagring, strømstopp og batteriassistanse, og kan brukes alene eller sammen med primær- eller sekundærbatterier for å gi utvidet backuptid, lengre batterilevetid , og øyeblikkelige kraftpulser etter behov.

Egnede applikasjoner inkluderer ifølge produsenten medisinsk utstyr, nettbrett, e-lesere, IoT- og IIoT-enheter, VR-utstyr, håndholdt elektronikk, Bluetooth-tastaturer og eksterne enheter.

Powered by Labrador CMS