Intelligent kraftmodul for bevegelsesstyring

Infineon lanserer nå den høyt integrerte iMOTION IMI110 serien for strømgjerrige enheter.

Publisert

Infineon Technologies AG lanserer den intelligente kraftmodul- (IPM) serien iMOTION IMI110. Serien kombinerer iMOTION Motion Control Engine (MCE) med en trefase gatedriver og 600 V/2 A eller 600 V/4 A IGBTer i en kompakt DSO-22 pakke.

Den integrerte motorstyringsserien passer for motorer i små og store husholdningsapparater samt vifter og pumper med typisk 70 W utgangseffekt. Avhengig av systemdesign kan enda høyere ytelser oppnås, får vi opplyst.

Den feltprøvede MCEen implementerer svært effektiv feltorientert kontroll (FOC) i sensorløse motoromformere. Den ferdige MCE-en kommer med kodefri motorstyring og integrert skripting. Med programvareverktøyet Solution Designer for enkel konfigurering og tuning, skal MCE forenkle utviklingen av høyt integrerte, funksjonsoptimaliserte motorstyringsløsninger, som muliggjør rask time-to-market. Videre er rask prototyping av en kundespesifikk iMOTION IPM aktivert via to nye styrekort for iMOTION Modular Application Design Kit (MADK).

IMI110-serien tilbyr forbedret kryping og klaring. Komponentene skal også levere god robusthet og pålitelighet, og de er kvalifisert i henhold til HV-H3TRB. Sensorløs enkelt-shunt-drift, integrerte bootstrap-dioder og ettlags mønsterkort-design skal bidra til en redusert stykkliste (BOM).

Komponentene er forhåndssertifisert for applikasjoner som krever funksjonell sikkerhet i henhold til UL/IEC 60730 (klasse B) standard. I tillegg tilbyr de et komplett sett med beskyttelsesfunksjoner i maskinvare og programvare.

Powered by Labrador CMS