Vil forenkle strømmåling:

Hall-sensorer med integrerte shuntløsninger

TI vil forenkle strømmåling med det de hevder er industriens mest nøyaktige Hall-effekt sensorer med integrerte shuntløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Texas Instruments (TI) lanserte i dag nye strømsensorer som de mener vil hjelpe ingeniører med å forenkle designene sine samtidig som de forbedrer nøyaktigheten.

De nye produktene er designet for et bredt spekter av spenninger og temperaturer i vanlig modus, og inkluderer en isolert Hall-effekt-strømsensor med lav avdrift for høyspenningssystemer og en portefølje av strømshuntmonitorer, som skal eliminere behovet for en ekstern shuntmotstand for ikke-isolerte spenningsrekker.

Den nye TMCS1123 Hall-effekt strømsensoren skal by på tilbyr designforenkling og nøyaktighet for høyspenningssystemer, med bransjens påstått høyeste forsterkede isolasjon og høyeste nøyaktighet over levetid og temperatur. For ikke-isolerte systemer opp til 85 V og 75 ARMS, inkluderer TIs nye EZShunt-portefølje bransjens minste fullt integrerte strømshuntmonitor og bransjens høyest nøyaktige 75 A integrerte shuntløsning. For mer informasjon, se TI.com/TMCS1123 og TI.com/EZShunt.

TMCS1123 har en oppgitt maksimal følsomhetsfeil på +/- 0,75 % med 50 ppm/°C drift over temperatur og +/- 0,5 % drift over levetid.

Prøveproduksjonskvanta av TMCS1123 er tilgjengelig, foreløpig kun på TI.com, i en 10,3 x 10,3 mm, 10-pinns small outline integrated circuit (SOIC) pakke.

Powered by Labrador CMS