Flere kabelsystemer på lager

Harwin utvider sin portefølje av ferdigmonterte kabelløsninger i Datamate-serien, og tilbyr null ledetid.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– En økende andel av kundene våre trenger tilgang til konnektor-/kabelmontasjer, men det kan være utfordrende å ta på seg slikt arbeid. Tunge investeringer i verktøy og opplæring kan være vanskelig å rettferdiggjøre for småvolumer eller prototyping-aktiviteter, og det kan også være tidspress involvert, sier Ryan Smart, produktsjef i Harwin.

– Ved å tilby et bredt utvalg av forskjellige kabelenheter som en del av vår Datamate-produktlinje, kan vi hjelpe kunder med å unngå alle disse komplikasjonene. De kan velge alternativet som best passer deres behov, og kjøpe det fra lager uten ledetider å bekymre seg for. Samtidig er de forsikret om at disse løsningene er konstruert og grundig testet av et erfarent team av kvalifiserte ingeniører, påpeker han.

Harwin har blant annet styrket tilbudet av kabler med påmonterte konnektorer, med flere varianter av deres 2,00 mm pitch høypålitelighets (Hi-Rel) Datamate konnektormontasjer.
Hele 61 nye varianter lagt til porteføljen, umiddelbart tilgjengelig fra lager via Harwins leverandørkjedepartnere. De ekstra kabelenhetene dekker hann- og hunnforbindelser, med mange kontaktantall og kabellengdealternativer tilgjengelig. Disse kommer i både enkle og dobbelte konfigurasjoner, og 150 mm, 300 mm og 450 mm kabellengder kan leveres.

Kontaktalternativene inkluderer også den høyytelses T-Contact, som tåler opptil 8,5 A. For montasjer med utvidede kapslinger er epoxy-harpiks innstøping inkludert for å gi ekstra strekkavlastning. Alle kontaktene har skruer i rustfritt stål for ekstra sikker parring og vibrasjonsmotstand.

Som alle produktene i Datamate-serien skal disse kabelenhetene ha den mekaniske robustheten som kreves for Hi-Rel-implementeringer. I tillegg til å støtte 500 mateskluser skal de ha god motstandskraft mot både støt (100G i løpet av en periode på 6 ms) og vibrasjonskrefter (10G i 2 timer på hver akse). De tilbyr også et bredt arbeidstemperaturområde fra -55 °C til +125 °C.

Powered by Labrador CMS