Kabler og kontakter:

Sikrere tilkobling til sensorer

Provertha har utviklet en ny kompakt kabel-til-kort-løsning for sensorrør med en diameter på 9 mm.

Publisert Sist oppdatert

Provertha utvider sitt utvalg av WireClips – som skal muliggjøre pålitelige kabel-til-kort-tilkoblinger – med nye ultra-lavprofil WireClips.

Med en svært flat installasjonshøyde på 2,3 mm reduserer de plassbehovet betydelig. Takket være deres spesielle geometri skal de nye løsningene være egnet for installasjon i sensorrør med en innvendig diameter på kun 9 mm.

Et sensorrør brukes til å beskytte sensorer mot ytre faktorer som fuktighet, støv, smuss og mekaniske skader, og for å montere sensorer på ønsket sted. For eksempel finner sensorrør anvendelser i bilindustrien, i miljøovervåking, i medisinsk teknologi, i industrien og i mange andre områder for datainnsamling. Formen og størrelsen på sensorrøret kan variere avhengig av applikasjonen og dens krav. I takt med miniatyriseringen brukes sensorrør med stadig mindre diameter. WireClip-teknologien skal dermed muliggjøre økonomiske og plassbesparende kabel-til-kort-tilkoblinger med minimum installasjonshøyde.

Løsningene er utstyrt med tilkoblingsklare kabelsystemer. Disse skal sikre den funksjonelt pålitelige tilkoblingen av individuelle trådede og massive ledninger til kretskortet ved hjelp av bølgelodding, og skal garantere et høyt nivå av prosesspålitelighet.

Den patenterte WireClip består av en høytemperaturbestandig plastdel med en integrert "snap-in" klips som festes sikkert på kretskortet før loddeprosessen, og også absorberer strekkrefter på ledningene. Provertha har egne spesielle produksjonsanlegg hvor WireClip-kabelmontasjer settes sammen ved hjelp av enkeltledninger eller flerkjernekabler.

Teknologien er allerede velprøvd i bilindustrien og industriell automatisering.

Ulike varianter og tilpassede versjoner er tilgjengelig.

 

www.provertha.com

 

 

Powered by Labrador CMS