IoT:

Anvendelig Bluetooth/WiFi 6/6E-krets

Infineons AIROC CYW5551x kombinerer Wi-Fi 6/6E og avansert Bluetooth-tilkobling for IoT-anvendelser.

Infineon Technologies AG melder i dag at selskapet utvider sin AIROC-portefølje med AIROC CYW5551x Wi-Fi 6/6E og Bluetooth 5.4. Den allsidige familien skal levere sikret, pålitelig 1x1 Wi-Fi 6/6E (802.11ax)-tilkobling som går utover standarden, pluss avansert ultralaveffekt Bluetooth-tilkobling (BT).

Den optimaliserte CYW55512, en tokanals Wi-Fi 6-løsning, og CYW55513, en trekanals Wi-Fi 6/6E-løsning, har strømeffektive design som skal være egnet for smarte hjem, industri, kroppsnær elektronikk og andre IoT-applikasjoner med små formfaktorer.

– Den nye CYW5551x-familien tar med seg rekkevidden, påliteligheten og nettverksrobustheten fra vår 2x2 Wi-Fi 6/6E CYW5557x-familie av komponenter til en IoT-optimalisert familie, sier Sivaram Trikutam, direktør for Wi-Fi-produkter i Infineon. – Familien er optimalisert for svært lavt strømforbruk, noe som gjør den egnet for batteridrevne enheter som kroppsnær elektronikk og IP-kameraer. Ettersom de har gode egenskaper over et bredt temperaturområde, kan de brukes i industrielle- og infrastrukturapplikasjoner, som lading av elektriske kjøretøy, solcellepanelkontroller, logistikk og andre.

Den nye løsningen tilbyr også støtte for "greenfield" 6 GHz-bånd for Wi-Fi 6E, og gir lavere latens og redusert interferens. Bluetooth 5.4 lavenergi (LE) med lyd er rekkevidde- og effektoptimalisert med opptil 20 dBm sendeeffekt.

Andre funksjoner inkluderer forbedret flerlags sikkerhet (PSA Level 1-sertifiserbar); og allsidig design støttet av et bredt økosystem av modul- og plattformpartnere. Som med andre medlemmer av AIROC CYW5551x-familien, har enhetene Linux, RTOS og Android-støtte, og har en fullt validert Bluetooth-stakk og eksempelkode for å akselerere utviklingstiden.

 

 

Powered by Labrador CMS