Innvevde systemer:

Moderkort støtter 14. generasjon Intel Core

Kontrons moderkort støtter nå den nyeste generasjonen Intel Core prosessorer.

Publisert Sist oppdatert

Kontron melder at de har lansert BIOS-oppdatering R2.12.0 for alle hovedkort i K38xx-serien. Med denne oppdateringen utvider Kontron støtten for Intel Core-prosessorer fra 12. og 13. til 14. generasjon for hovedkortene ATX, Micro-ATX og Mini-ITX utviklet og produsert i Tyskland.

R2.12.0-oppdateringen dekker alle eksisterende plattformer i Kontrons ATX-, Micro-ATX- og Mini-ITX-formfaktorer, inkludert det kraftige K3851-R ATX-hovedkortet og det ultratynne K3831-H Thin mITX, designet spesielt for detaljhandelsapplikasjoner. Oppdateringen sikrer ikke bare økt ytelse, men også lengre plattformtilgjengelighet, opplyser selskapet.

Basert på Intel Performance Hybrid Architecture, har de nye Intel Core-prosessorene opptil 24 kjerner (8 Performance kjerner og 16 Efficient kjerner). Intel Core i7-prosessorene har fått oppgraderinger som betyr at de nå tilbyr maksimalt 20 kjerner. Disse justeringene sikrer optimal ytelse i krevende applikasjonsscenarier. CPU-serien tilbyr også diskret støtte for den nye trådløse Wi-Fi 7-standarden.

 

 

Powered by Labrador CMS