Minste Intel Core i-type prosessorkort

AAEONs de next-TGU8 bryter kortplassbegrensninger for ettkorts datamaskiner.

Publisert

I det de kaller et stort gjennombrudd innen ettkorts dataprosessering introduserer AAEON de next-TGU8, det minste kortet med en innebygd Intel® Core™ i-level-prosessor som noen gang er laget. Kortet måler kun 3,31 x 2,17 tommer (84mm x 55mm).

Med opptil 4 kjerner, med 8 tråder, gir den 11. generasjons Intel Core i7/i5/i3/Celeron-prosessoren (tidligere Tiger Lake-UP3) de next TGU8 en prosesseringskraft som man aldri før har sett i et så lite kort.

Denne ytelsen skal sikre at brukere kan utnytte potensialet til de next-TGU8s 16 GB innebygde LPDDR4x-minne og utvidelsesmuligheter, for hvilket den har en M.2 2280 M-nøkkel (PCIe [x2]) for å muliggjøre AI-akselerasjon, Wi-Fi og 4G moduler. De next-TGU8 har også et FPC-spor for PCIe [x4] Gen 3 med Riser-sett, for ekstra lagring eller mer avanserte grafikkalternativer for å supplere dens Intel UHD grafikk.

Til tross for størrelsen, er de next-TGU8 utstyrt med et sofistikert grensesnitt med doble RJ45 ethernet-porter, to USB 3.2 Gen2 og fire USB 2.0-spor, sammen med et dobbel skjermgrensesnitt via HDMI- og eDP-porter.

På bakgrunn av disse egenskapene mener AAEON at de next-TGU8 er et produkt som kan innlede neste generasjon av avanserte AI-applikasjoner innen drone- og robotteknologi.

Powered by Labrador CMS