Innvevde systemer:

KISS-familien vokser

Kontrons robuste KISS rackmonterte PC i 1U format med høy ytelse og energieffektivitet.

Publisert Sist oppdatert

Kontron presenterer i disse dager KISS 1U V4 ADL rackmontert PC, et spesielt kompakt medlem av KISS-produktfamilien for krevende industrielle applikasjoner.

Den robuste og plassbesparende 1U industrielle datamaskinen byr på et hovedkort utviklet og produsert i Tyskland basert på 12./13. generasjons Intel Core-prosessorer, og dermed med mer ytelse, økt pålitelighet og bedre energieffektivitet. Dette skal gjøre den spesielt egnet for bruk i krevende industrielle miljøer, samt for high-end bildebehandling og SCADA/MES-applikasjoner, men også i personrelaterte områder som kontrollteknologi og medisinske miljøer.

Hovedkort kommer med Intel Core i9/i7/i5/i3-prosessorer av 12./13. generasjon med opptil 24 kjerner. To GbE-porter, en med opptil 2,5 Gb/s og åtte eksterne USB-porter inkludert USB-C sikrer høy datagjennomstrømning og tilkobling. To DIMM-sokler, hver med opptil 64 GB, skal gi tilstrekkelig RAM. Med DDR5 UDIMM-minne oppnås også en betydelig økning i ytelsen. Et bredt utvalg av interne og hot-swappable eksterne lagringsmedier muliggjør skreddersydde systemer for ulike applikasjoner.

Som alle medlemmer av den nye KISS-familien, støtter også KISS 1U V4 ADL de høyeste sikkerhetsstandardene og tillater sanntidsapplikasjoner for kontrolloppgaver i kontrollskapet eller datakonsolidering i den lokale skyen takket være TSN-funksjoner.

 

Powered by Labrador CMS