Utvikling:

Oppgraderer ModusToolbox

Infineon lanserer nye, forbedrede egenskaper og muligheter for å sette fart på innvevd utvikling i ModusToolbox 3.1.

Publisert

Etterhvert som programvare blir en kritisk funksjon i mangfoldet av innvevde løsninger i dagens produkter, må utviklerne ha de riktige programvareverktøyene for å bringe disse produktene ut på markedet. Dette inkluderer utviklingsverktøy som gir fleksibilitet og den beste plattformen med funksjoner og muligheter som strekker seg fra «komme i gang»-fasen til utrullingen på endelig maskinvare.

Infineon Technologies AG kunne i går lansere ModusToolbox 3.1 med forbedrede muligheter som skal gi utviklere flere funksjoner for hånden til å utvikle programvareløsninger for deres maskinvaredesign.

Den nye versjonen legger til en ny dashbordapplikasjon som fungerer som en sentral «kom i gang»-ressurs med lenker til nøkkeldokumentasjon, opplæringsmoduler, videoopplæringer og relevante fellesskapsfora. Dashbordet skal ifølge selskapet gi en veiledet arbeidsflyt for å lage et nytt innvevd prosjekt for ulike integrerte utviklingsmiljøer (IDE), inkludert Microsoft Visual Studio Code, IAR Embedded Workbench, Arm MDK (µVision IDE) eller Eclipse IDE som en del av ModusToolbox.

BSP-assistenten, som har blitt betydelig oppdatert i den siste versjonen, inkluderer et nytt brukergrensesnitt for å lage en kortstøttepakke (BSP) ved hjelp av en komponentsentrisk flyt. Den siste versjonen vil fortsatt støtte referanse-BSP fra Infineons bibliotek av utviklingskort.

- Å lære et nytt utviklingsverktøy kan virke som en utfordrende oppgave, sier Clark Jarvis, teknisk markedsdirektør for utviklingsverktøy i Infineon. - Infineons ModusToolbox inkluderer nå et robust dashbord som gir utviklere nøkkelressurser for å gjøre det enklere å komme i gang enn før. I tillegg er det betydelige forbedringer i måten verktøyene støtter utvikling på sluttkundemaskinvare ved hjelp av BSP Assistant. Dette gjør at ModusToolbox kan støtte utvikleren fra start til slutt, forteller han.

Powered by Labrador CMS