Trådløs kombo:

Miniatyrisert UWB/BLE-modul

Insight SiP kommer nå med en kombinert ultra-wideband (UWB) og Bluetooth Low Energy (BLE) modul.

Publisert

Den nye ISP3080 UWB-BLE module skal tilby det ypperste av miniatyrisering og integrering av RF-teknologier ved bruk av såkalt System-i-Pakke (SiP) teknologi. Modulen drar også nytte av selskapets egenutviklede “Antenne-i-Pakke” teknikker.

Enheten inneholder den nyeste generasjonen Ultra-Wideband (UWB)-teknologi fra Qorvo i form av QM31100 UWB-brikken, sammen med Nordic Semiconductors nRF52833 Bluetooth Low Energy- (BLE) komponent. Neste generasjons UWB-løsning skal tilby massivt forbedret strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner, og interoperabilitet via samsvar med FiRa-standarden. Dette tillater UWB-tilkoblinger både til andre leverandørers FiRa-kompatible brikkesett og UWB-utstyrte mobiltelefoner, slik som den nyeste generasjonen Apple, Google og Samsung-enheter.

Modulen beskrives som en fullt integrert enhet, som kun trenger strøm for å utgjøre en fullt fungerende UWB- og BLE-node, med begge antennene integrert i modulen.

Med mål på kun 12 x 12 x 1,5 mm, skal dette være en unik løsning på markedet, både når det gjelder miniatyrstørrelse og integreringsnivå. Ultralav effekt kan oppnås ved å bruke en kombinasjon av Bluetooth og det integrerte akselerometeret for å slå på UWB-transceiveren bare når det er nødvendig. 

Applikasjoner for den nye enheten inkluderer sikker adgang, sanntids lokaliseringssystemer, billett- og barrierekontroll og håndfri nøkkelløsninger.

 

Powered by Labrador CMS