Kraftelektronikk:

3000 W kraftforsyninger

COSEL utvider sin serie med lavprofil 3000 W kraftforsyninger med en 250 VDC enhet for raske industrielle applikasjoner.

Publisert

Cosel Co, Ltd melder i dag at de utvider spekteret med en 3000 W AC/DC innkapslet strømforsyning med en justerbar utgangsspenning fra 100 VDC til 350 VDC, rettet mot industrielle applikasjoner som krever en rask respons på utgangen.

FETA3000BC er designet med COSELs avanserte innebygde digitale mikroprosessorteknologi, og inkluderer aktiv strømdeling, noe som skal gjøre det enkelt å parallellkoble opptil ti enheter for ekstra kraft eller redundans. For høy effektivitet inkluderer enheten et aktivt filter og bruker en faseforskyvningsbasert, full-bro topologi som tilbyr et effektivitetsnivå på opptil 93 %.

Produktet retter seg mot krevende industrielle applikasjoner og skal gi en høy responshastighet på justeringer av utgangsspenningen over hele området.

I likhet med konvolusjonssporingsteknologi (ET) som brukes i effektforsterkere, krever industrielle applikasjoner som laser, plasmabehandling og industriell oppvarming at utgangsspenningen til strømforsyningene deres justeres raskt innenfor området 100 VDC til 350 VDC på mindre enn 2 millisekunder for å gi en nøyaktig spenning til det emitterende elementet. – Dette krever veldig tett, spesifikk effektstyring, og takket være COSELs raske responsteknologi er FETA3000BCs responstid over hele utspenningsområdet bare 1,5 millisekund, noe som garanterer høye ytelsesnivåer til sluttutstyret, sier markedsdirektør Patrick Le Fevre i Powerbox.

Med et inngangsspenningsområde på 170 til 264 VAC, leverer FETA3000BC-250 en nominell utgangsspenning på 250 VDC, justerbar fra 180 VDC til 350 VDC ved hjelp av det innebygde potensiometeret, eller 100 VDC til 350 VDC når du bruker den analoge kontrollfunksjonen for trimming som er tilgjengelig ved grensesnittkontakten. Den nominelle utgangsstrømmen er 12 A og effektiviteten er opptil 93 % ved 230 VAC inngang.

Det er mulig å koble opptil ti enheter parallelt uten å legge til andre eksterne komponenter. Den avanserte digitale styringen håndterer også svitsjeparametere på en smart måte for å optimalisere effektiviteten, og dermed redusere energiforbruket.

For å redusere hørbar støy er FETA3000BC-serien utstyrt med en termoregulert vifte hvis hastighet justeres automatisk for å optimalisere kjøling i henhold til faktiske behov.

FETA3000BC inkluderer innkoblingsstrømbegrensende kretser, overstrøm- og overspenningsbeskyttelse og termisk beskyttelse. Power Good og Alarm-signaler er tilgjengelige fra grensesnittpanelet og tilstanden til disse blir markert av LED. Enheten kan fjernstyres via en RC-pinne.

FETA3000BC-serien er beregnet på bruk i industrielle miljøer, og kan anvendes innenfor et temperaturområde på -10 til +70 C, 20 - 90 % RF (ikke kondenserende) og opptil 3000 m (10 000 fot) maks høyde. Avhengig av kjøling og monteringsmetoder, kan en effektreduksjon gjelde.

Powered by Labrador CMS