Kraftelektronikk

Baseplatekjølt kraftforsyning for tøffe forhold

Ny baseplatekjølt AC-DC kraftforsyning fra XP Power for robuste applikasjoner med begrenset eller ingen luftstrøm.

XP Power slipper en ny serie lavprofil, baseplatekjølte 160W AC-DC kraftløsninger. De nye enhetene er beregnet for bruk i halvlederproduksjon og industrielle teknologiapplikasjoner, inkludert test og måling, fabrikkautomatisering og prosesstyring, med fokus på å løse problemer med kjøling, luftforurensning og integrering.

Den nye ASB160-serien er kompakte og komplette AC-DC kraftforsyninger som inkluderer et EMC-filter, AC-sikring og lagringskondensator, noe som gjør dem klare for direkte-til-kretskort-installasjon i en sluttapplikasjon der de kan operere med en baseplatetemperatur i området -40°C til +90°C.

ASB160-enhetene kan brukes over hele verden, grunnet det universelle inngangsområdet på 90 til 264VAC, og serien tilbyr totalt seks enkle DC utgangsspenninger på henholdsvis 12, 15, 24, 36, 48 og 54 VDC.

De kompakte enhetene er plassert i en baseplatekjølt modul i fullblokkformat, og måler 61 x 117 x 20 mm. Dette, sammen med effektivitetsnivåer på opptil 93 %, gir noen av de høyeste effekttetthetsnivåene som for tiden er tilgjengelige i denne typen enheter. Som sådan er de robuste enhetene egnet for bruk i forseglede kapslinger, inkludert ATEX-godkjent utstyr, da baseplatens kjøling fjerner ethvert behov for aktiv luft-/viftekjøling.

Som en komplett løsning tilbyr ASB160-modulene innebygde beskyttelsesmekanismer inkludert overstrøm, overspenning og overtemperatur.

ASB160-serien er tilgjengelig fra Digi-Key, Distrelec, Farnell, Mouser, RS Components, godkjente regionale distributører eller direkte fra XP Power, og tilbyr 3 års garanti.

Powered by Labrador CMS