Halvlederdesign:

Nyheter på Chiplet Summit

«The Second Annual Chiplet Summit» er en viktig samling for brikkedesignere og markedsaktører.

Publisert Sist oppdatert

Det er altså andre gang fagfolket samler seg rundt begrepet «chiplets», eller brikkebiter, som er en måte å bygge tredimensjonale systembrikker på. Arrangementet 6.-8. februar i Santa Clara skal gi innsikt i optimalisering av brikkeytelse i hastighet, skalerbarhet, strømeffektivitet og fleksibilitet. Konferansen legger til rette for nettverksbygging, ekspertinteraksjoner og eksponering for et bredt spekter av produkter og tjenester, slik at deltakerne kan holde seg à jour med de siste fremskrittene innen brikkebit-teknologi.

En av mange interessante utstillere er for eksempel Menta, en pioner innen programmerbare logikkløsninger som vil dele stand med sin partner CEA-List.

Menta er et såkalt dypteknologiselskap som spesialiserer seg på halvlederdesign, og vil delta på Chiplet Summit for å presentere MOSAICS-LP – en industriell plattform spesielt designet for utvikling av heterogene brikker, ved bruk av et universelt chassis og en katalog over tredjeparts brikker. Denne plattformen støttes av den franske regjeringen og CEA-List, et forskningssenter som spesialiserer seg på intelligente digitale systemer.

I dagens halvlederproduksjongir konvensjonelle monolittiske løsninger opphav til problemer knyttet til energiforbruk, skalerbarhet og kostnader. MOSAICS-LP har som mål å takle disse utfordringene. MOSAICS-LP adresserer kantprosesserings-markedet, inkludert kunstig intelligens, IoT, roboter, bilindustri og 5G/6G-markeder.

– MOSAICS-LP omdefinerer halvlederløsninger, og tar opp spørsmål om energi og kostnader i tradisjonelle monolitiske tilnærminger. Vår banebrytende plattform, sentrert om kantprosessering og innvevd AI, har en unik arkitektur med et universelt chassis og brikkebiter. Viktige fordeler inkluderer skalerbarhet, energieffektivitet, reduserte utviklingskostnader og risikoreduksjon gjennom forhåndstestede komponenter, kommenterer Vincent Markus, administrerende direktør i Menta.

 

 

 

Powered by Labrador CMS