Embedded World 2024:

Click-kort for industrielle anvendelser

MIKROE slår seg sammen med Allegro MicroSystems og introduserer nye Click-kort rettet mot industrielle anvendelser.

Publisert Sist oppdatert

MikroElektronika (MIKROE) melder nå om et tett samarbeid med Allegro MicroSystems, Inc. for å tilby et bredt spekter av produkter som skal redusere utviklingsinnsats og forkorte time-to-market.

Gjennom det siste kvartalet har MIKROE lansert tre nye kompakte Click tilleggskort med Allegros teknologi ombord.

– Som en tredjeparts verktøyleverandør streber vi etter å markedsføre partnernes nyeste teknologier og produkter, ved å gjøre dem enkle å bruke i det brede markedet, uttaler Nebojsa Matic, administrerende direktør i MIKROE. – Vi er glade for å samarbeide med Allegro og ser frem til å introdusere mange flere Click-kort som bruker sensorteknologien deres i nær fremtid, legger han til.

Litt om de tre kortene: 

Hall Current 17 Click er et kompakt tilleggskort som inneholder en løsning for AC/DC strømføling, og inneholder den nøyaktige strømsensoren ACS37010 fra Allegro. Dette produktet kan være en egnet løsning for utvikling av applikasjoner som krever en kombinasjon av overvåking av høye strømmer og høy isolasjonsspenning mellom de primære høystrøms- og lavspentsidene. 

Angle 9 Click er utviklet for å detektere den absolutte posisjonen til en permanentmagnet, og inkluderer AAS33001, Allegros nøyaktige, kontaktfri vinkelsensor med inkrementell- og motorkommuterings-utganger, samt innebygd linearisering for 0° til 360° vinkelposisjon, rotasjonshastighet og retningsmåling. Støtte for inkrementelt utgangsgrensesnitt (ABI) og motorkommutering (UVW) er også tilgjengelig. Kalibreringsparametere kan lagres på innebygd EEPROM. Løsningen er egnet for utvikling av kontaktløse potensiometre, kontaktløse knotter, RC-servoer og andre vinkelposisjonsmålingsløsninger. 

Hall Current 16 Click beskrives som en nøyaktig løsning for måling av AC/DC-strøm, og er basert på ACS37002, en 400kHz nøyaktig strømsensor fra Allegro, med pinne-valgbar gain som kan benyttes til å konfigurere komponenten til en av fire definerte følsomheter og tilhørende strømområder. I tillegg gir en justerbar strømfeilfunksjon kortslutningsdeteksjon. Dette Click-kortet skal lette utviklingen av applikasjoner som krever en kombinasjon av høystrømsovervåking og høy isolasjonsspenning mellom de primære høystrøms- og lavspentsidene.

Powered by Labrador CMS