Embedded World 2024

Würth: Fokus på designhjelp

Würth Elektronik eiSos Group melder om nyheter på Embedded World i Nürnberg 9.-11. april.

Publisert Sist oppdatert

Med en stand på hele 200 m² i Hall 2, vil selskapet presentere komponenter fra alle divisjonene, ikke bare inkludert elektroniske og elektromekaniske komponenter, men også Wireless Connectivity and Sensors-divisjonene, som er spesielt interessante for IoT-løsninger. Presentasjonen fokuserer på komponenter, og også på det omfattende spekteret av dedikerte tjenester Würth Elektronik har å tilby; inkludert design-in støtte.

Selskapet ønsker å å presentere seg som en tjenesteorientert partner for utviklere. Partnerskapet med IC-leverandører vil også bli tema, ettersom to halvlederprodusenter vil være til stede på standen hver dag av utstillingen for å presentere referansedesign i samarbeid med Würth Elektronik.

Helt nye produkter man vil kunne se inkluderer WL-ICLED RGB LED med integrerte kretser (IC). Disse pikselkontrollerte komponentene kombinerer røde, grønne og blå LED-brikker og en forhåndsprogrammert IC. OFM-kompatible digitale isolatorer for signaloverføringsapplikasjoner opp til 150 Mbps vil også bli vist for publikum for første gang. Andre produkthøydepunkter inkluderer WE-MAPIWE-HEPC, og WE-XHMI høytemperatur kraftinduktanser, og WE-BMS transformator for batteristyringssystemer. 

Ytterligere iøynefallende punkter i presentasjonen vil være WRIS-RSKS tykkfilmmotstander, hvis høye grad av svovelmotstand gjør dem egnet for industrielle applikasjoner. I tillegg, når det gjelder mekaniske komponenter, gjør de blyfrie OFM avstandsstykkene det betydelig enklere å produsere stablede kretskort. Det vil også vises fire nye serier med produkter i porteføljen av holdbare hybrid-polymerkondensatorer av aluminium.

Selskapets egen EMC-ekspert, Dr. Heinz Zenkner, vil også gi et spesielt bidrag på konferansedelen, med presentasjonen "EMC Compliant Industrial Electronic Design", 11. april.

Powered by Labrador CMS