Kraftelektronikk:

Forbedrede polymer-hybridkondensatorer

Den nye EEH-ZV serien (OFM, høytemperatur, omsmeltingslodding) er AEC-Q200 kompatibel og med høyere rippelstrøm og lavere ESR.

Publisert Sist oppdatert

Panasonic introduserer den nye ZV-serien, en avansert elektrolytisk polymerhybridkondensator, som setter nye industristandarder når det gjelder parameter som høyere rippelstrøm og lavere ESR:

Høyere rippelstrøm: Ved å oppnå en maksimal rippelstrøm (3,3~4,6 Arms) omtrent 50 % høyere enn sammenlignbare kapslingsstørrelser fra konkurrenter, sikrer ZV-serien høy ytelse i krevende bruksområder.

Lavere ESR (Equivalent Series Resistance): Mens sammenlignbare kondensatorer vanligvis kommer opp med en ESR på rundt 16 mΩ ved 35V, har ZV-serien en betydelig lavere ESR på 12 mΩ ved denne spenningen – og forbedrer dermed effektiviteten og påliteligheten i elektroniske systemer, heter det.

Denne kondensatoren er AEC-Q200-kompatibel, og ivaretar strenge kvalitetskontrollstandarder, spesielt avgjørende for bilindustrien. Den kan skryte av utholdenhet ved høye temperaturer, en av bransjens høyeste karakterer ved 4000 timer ved 135°C og 125°C. Med fokus på holdbarhet tilbyr ZV-serien vibrasjonssikre varianter som tåler støt opp til 30G, noe som skal gjøre den til et pålitelig valg.

ZV-serien finner sine applikasjoner i forskjellige "under panseret"-scenarier, inkludert vannpumper, oljepumper, kjølevifter, høystrøms DC til DC-omformere og ADAS-applikasjoner. Den er også egnet for bruk i vekselrettere for robotikk, kjølevifter, solenergisystemer og mer, og dekker likestrømsiden til både omformer- og likeretterkretser.

 

 

Powered by Labrador CMS