Embedded World 2023:

Kosteffektive industrielle kontakter

Harwin viser kosteffektive industrielle kontakter med forbedret ytelse på Embedded World.

Publisert

Harwin, spesialisten på avansert interkonnekt, vil benytte det kommende Embedded World-arrangementet (Nürnberg, 14.-16. mars) til å fokusere på sin nylig definerte BBi produktportefølje, skriver de i en pressemelding i dag.

Disse kort-til-kort-kontaktene med høy tetthet er beregnet for bruk i utfordrende industrielle applikasjoner, og skal gi sikker langsiktig drift.

BBi-porteføljen inkluderer komponenter for drivere og styringer, kantbasert datamaskinvare, automatiseringssystemer, robotikk, instrumentering og overvåkingsutstyr, IIoT-infrastruktur, smarte målere, etc.

Hvert av produktene i selskapets BBi-kategori har egenskaper som optimaliserer dem for spesielle funksjonskrav. Blant de forskjellige tilgjengelige alternativene er:

● Archer .8-serien konnektorer med 0,8 mm pitch - Disse lavprofil enhetene i dobbeltradsformat er godt egnet for bruk med mezzanine hovedkort/datterkort. De støtter datahastighetene på 24 Gbps som trengs i den nyeste generasjonen industrielle nettverk.

● Archer .5-serien med 0,5 mm-pitch kontakter – Ettersom de er tilgjengelig i versjoner med 30, 40, 80 og 100 pinner, åpner disse ultrakompakte komponentene for at selv de mest plassbegrensede scenariene kan løses, hevdes det. Deres tette pinneavstand hindrer dem ikke i å håndtere kontaktstrømmer på opptil 0,5A.

● Den 1,27 mm-pitch Archer Kontrol-serien kontakter - som kan leveres i parallell, kant-til-kant og rettvinklet orientering med monteringshøyder som varierer fra 20 mm ned til 8 mm. De har en strømstyrke på 1,2A per kontakt. Hyllevare montasjer er tilgjengelige for disse kontaktene (med mange lengder og konfigurasjoner dekket).

Alle disse tre seriene skal ha robuste konstruksjoner. Deres fullt omsluttende design beskytter dem mot potensiell skade i kompromissløse industrielle omgivelser, mens polarisering hjelper til med å lette blind parring.

- Kravene som industriell bruk stiller til interkonnektering kan være virkelig intense, og ingen applikasjoner er helt like, med store variasjoner fra en situasjon til en annen, forklarer Ryan Smart, direktør for produktutvikling i Harwin.

- Å ha disse konnektorseriene som alle inngår i én enkelt dedikert portefølje gjør ting mye enklere for våre potensielle kunder. De kan se på alle de forskjellige alternativene som dekkes, sammenligne og utheve de respektive egenskapene, før de velger den som best passer deres kriterier, påpeker han.

For mer informasjon om Harwins BBi utvalg, se: https://www.harwin.com/BBi

Stand 3-260

Om Harwin

I over 70 år har Harwin forsynt ingeniører med kontaktene som trengs for å møte de mest krevende spesifikasjonene. Harwins innovative kontaktportefølje med produkter av høy pålitelighet er designet for bruksområder med ultrahøy ytelse i de tøffeste driftsmiljøene eller på de trangeste stedene.

I dag finnes Harwin-produkter i et bredt spekter av markeder og bruksområder globalt. Disse inkluderer romfart, luftfart, forsvar, robotteknikk, olje/gass, helsevesen, motorsport, industri, fabrikkautomatiseringssystemer, selvkjørende kjøretøy, smart landbruk, batteristyring for elektriske kjøretøy og mye mer.

Den fullt ut kvalitetssikrede produktporteføljen er fordelt over tre produktserier, HRi, BBi og EZi og er utviklet og produsert ved Harwins produksjonsanlegg i Portsmouth, England:

· HRi har produkter med høy pålitelighet - Gecko, Datamate, M300 og Kona.

· BBi har kretskort-til-kretskort-produkter - Archer Kontrol holdbare industrikontakter, Archer .5 og Archer .8 høyhastighets mesaninkontakter.

· EZi har maskinvare og tilbehør på kretskortnivå - EMI/RFI avskjermede bokser og et omfattende utvalg av maskinvare på kretskortnivå, inkludert avstandsstykker, fjærkontakter, kabelklemmer og jumperkoblinger.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og vinn!

Få Nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken. Melder du deg på nå, kan du vinne spennende utviklingssett: https://www.elektronikknett.no/motta-nyhetsbrev-fra-elektronikk-to-ganger-i-uken/3159206

Powered by Labrador CMS