Panasonic Industry:

Laboratoriene er etablert mest for egne relé- og elektromekaniske produkter, men hjelper gjerne kundene med for eksempel feilfinning og test av deres spesialprodukter.

Åpner relétestlaboratorier – også for kunder i Europa

Ved sitt europeiske hovedkvarter i Ottobrunn og i Pfaffenhofen nær München, Tyskland, har Panasonic Industry investert i to toppmoderne tekniske laboratorier for å utføre strenge tester og analyser-

Publisert

Laboratoriene er hovedsakelig for Panasonics portefølje av reléer, men også for et bredt felt av selskapets øvrige elektromekaniske produkter. Utstyret i laboratoriene består av høyspennings-, stress- og langtidsteststasjoner, høyhastighetskamera-analyse, lekkasjetestere, temperatursimulatorer, et fullt utstyrt prototypverksted med mer. Hvis det er ønsket, kan kunder bestille et besøk til laboratoriene og få støtte fra Panasonic Industrys tekniske reléeksperter dersom de har spesielle ønsker og krav utover standardapplikasjoner eller har andre spørsmål, f.eks. om spesielt tøffe driftsforhold for deres design.

Selv om Panasonic Industrys standard relédataark dekker mer enn 80 % av alle applikasjoner, kan det bare dekke et visst spekter av verdier og parametere, som for det meste refererer til «verste tilfelle»-scenarioer, for eksempel når det gjelder temperaturforhold. Men hvis for eksempel et relé ikke fungerer som forventet i et kundedesign, kan tekniske eksperter ved laboratoriene undersøke årsaken.

Mer informasjon:

industry.panasonic.eu/products/components/relays/technical-relay-services-and-support

Powered by Labrador CMS