Elbillader:

De nye laderne kommer selvsagt med appstyring, gjennom Eaton Connect.

Lanserer ny hurtigladerserie for elbiler

Energistyringsselskapet Eaton har videreutviklet sin portefølje av 22 kW, 44 kW og 66 kW DC-hurtigladere. Disse lanseres nå under produktnavnene Green Motion DC 22, 44 og 66 for både proff- og forbrukermarkedene.

Publisert Sist oppdatert

Den nye serien med hurtigladere baserer seg på tidligere Green Motion DC-modeller. Oppgraderingene av serien innebærer blant annet forbedrede sikkerhetstiltak som skal beskytte mot for eksempel dataangrep.

– Vi ønsket å gjøre en del oppgraderinger basert på egne vurderinger og kundenes tilbakemeldinger. Resultatet er en elbillader som er enda tryggere mot dataangrep enn forløperen, samtidig som de er bygget for å lade raskt, stille og kostnadseffektivt, sier Eatons Tone Øen, produktansvarlig for elbillading og energilagring i Norge.

Ute og inne

DC 22 er ment for veggmontering, men finnes også i frittstående versjon, som her.

Alle modellene i den nye DC-serien kommer med enten CCS- eller CCS- og CHAdeMO-kontakter, og er ment for bruk både uten- og innendørs. De har et målt effektnivå på opptil 96 prosent og et lavt standby-forbruksnivå. Modellene Green Motion DC 44 og DC 66 er frittstående gulvmodeller. DC 22 er ment for veggmontering, men finnes også i frittstående versjon.

Laderne er utstyrt med store touch-betjeningspaneler. De er også laget for å ta minst mulig plass. Den skal også være enkel å koble inn og ut, at den er lydløs i bruk, og at den ikke avgir noe varme under lading, i følge selskapet.

Sanntidsoversikt

Laderne vil kunne kobles sømløst til Eatons ladeprogramvare og -nettverk Scan & Charge. For næringsbygg, borettslag og andre store ladeanlegg, gir dette forvalteren mulighet til å få sanntidsstatus, forbruk og kostnader på alle tilkoblede ladere.

– Gode DC-hurtigladere er avgjørende for blant annet bedrifter som ønsker å tilby elbillading til de ansatte, eller har en flåte av elektriske nyttekjøretøy. Vi er sikre på at vår nye hurtigladerserie vil kunne møte dette behovet, avslutter Øen.

Powered by Labrador CMS