Digi-Key har åpnet konkurranse for ingeniørstudenter

Digi-Key Electronics arrangerer nå sitt årlige lotteri og konkurranse, «Back2School Prize Draw», som gir studenter muligheten til å vinne premier som kan være nyttige for ingeniørstudiene.

Publisert Sist oppdatert

Konkurransen løper fra 25. august til 11. november 2021, der vinnerne blir kunngjort rett etter innsendingsfristen for 11. november.

Som en del av Back2School Prize Draw, inviteres studentene til å designe og sende inn skissekonsepter som forbedrer studentlivet ved hjelp av komponenter og andre produkter som finnes på Digi-Keys nettsted. Med noen høyskoler som åpner igjen i høst, kan studentene se for seg produkter eller prosjekter som skal bidra til en myk overgang til normal undervisning. Studentene kan også utvikle og implementere et design og sende en video eller et bilde av designet for å kvalifisere seg til hovedpriskategorien.

Én hovedvinner vil motta et InstaLab-sett de kan bruke til å bygge prototyper av konseptene sine. InstaLab er et nøkkelferdig sett for å sette opp et privat laboratorium, med alle de viktigste maskinvarene inkludert. Settet inneholder et oscilloskop, funksjonsgenerator, benkstrømforsyning, digitalt multimeter, 120 V loddestasjon, blyfritt loddetinn, kabelstrippere og mer.

Andrepremien er en Lulzbot 3D-skriver, og andre kvalifiserte vinnere vil motta et Back to School-sett som inkluderer en røykekstraktor, en Adafruit Parts Pal, Seeed Grove Arduino Kit, et Sparkfun Deluxe-verktøysett, en benkstrømforsyning og en Analog Discovery 2.

I tillegg kan alle deltakerne angi navn og kontaktinformasjon for å kvalifisere til for å vinne en PyGamer, et håndholdt, inngangsnivå gjør det selv-spill. Innholdet i premiepakkene kan variere avhengig av søkerens region, men premiene vil ha tilsvarende verdi.

Konkurransen er åpen for alle studenter som har en e-postadresse fra universitet eller høyskole. For å lære mer eller delta i trekningen av Back2School, besøk Digi-Keys nettsted her. Innsendingene er åpne fra 25. august til 11. november 2021, og vinnere vil bli kunngjort like etter 11. november.

Powered by Labrador CMS