Test & måling:

Utvider oscilloskoptilbudet

RND har lagt til tre oscilloskop til porteføljen, noe som øker utvalget deres av oscilloskop betraktelig.

Publisert

Elfa Distrelec melder at RND utvider porteføljen med tre nye oscilloskop. Disse dekker ulike pris- og spesifikasjonsnivå.

Distributøren kan dermed tilby oscilloskop med høyere båndbredde (350 MHz og 500 MHz) og – hevder de – mer konkurransedyktige priser enn sine konkurrenter. I tillegg til dette lanserer også RND en basisvariant med 50 MHz og 2 kanaler.

De nye oscilloskopene, med referanse RND 360-00007, RND 360-00008 og RND 360-00009, er utviklet for å hjelpe utviklere og teknikere med å utføre mer nøyaktige bølgeformsanalyser. Den høyoppløste LCD-berøringsskjermen setter ifølge Elfa Distrelec en ny standard for ytelse og brukervennlighet.

Med svært gode båndbredder og samplingshastigheter på 1GS/s, kan du nøyaktig og presist fange de mest intrikate signaldetaljene, med høy nøyaktighet og presisjon.

En oppdateringshastighet på 45 000 bølgeformer i sekundet (wfms/s) gjør at man nå kan fange og visualisere bølgeformer på en sømløs måte, «uten kompromisser». Oscilloskopene har også buss-dekoding, noe som forenkler analysen av kompliserte, serielle kommunikasjonsprotokoller.

– De nye RND 360-00007 og RND 360-00008 oscilloskopene kombinerer funksjonaliteten til et oscilloskop og et multimeter i én enkelt enhet, noe som både er plassbesparende og som forbedrer arbeidsflyten. De nye oscilloskopene har multitriggerfunksjoner, noe som gjør at brukere kan fange og analysere spesifikke signalforhold, konkluderer Scott Wunderley, produktansvarlig for RND hos Elfa Distrelec.

 

Powered by Labrador CMS