Distribusjon:

Ved å sende produkter fra europeiske leverandører direkte til europeiske kunder, skal resultere i raskere leveringer og mindre fraktkostnader.

Tilbyr direktefrakt fra Europa til Europa

Nettdistributøren DigiKey melder at direkte forsendelser fra europeiske leverandører til europeiske kunder nå er tilgjengelig gjennom DigiKeys Marketplace-program.

Publisert

– DigiKeys markedsplass gir våre leverandører og kunder i Europa tilgang til flere produktlinjer enn noen gang før, og vi er begeistret for å tilby dette alternativet for direkte frakt i regionen, sier Missy Hall, visepresident, ny markedsutvikling for DigiKey, i en pressemelding.

Det pekes også på at man oppnår miljø- og kostnadsbesparelsene når produkter ikke må sendes til de amerikanske anleggene for å kunne sendes tilbake til Europa. Det igjen fjerner kostbare fraktpriser, ekstra tid og miljøpåvirkning på grunn av frakt. Forsendelser sendt innen Europa vil vanligvis ankomme neste dag i stedet for den tidligere leveringstiden på et par dager.

Med produkter som ikke trenger å sendes utenfor Europa, kan flere typer produkter selges, inkludert litiumbatterier, tungt automatiseringsutstyr, kjemikalier og lim, solenergiprodukter og mer.

For tiden er rundt 30 000 SKU-er (Stock keeping unit) kvalifisert for dette programmet, med flere som legges til daglig. DigiKey håndterer fortsatt hele transaksjonen, noe som betyr at DigiKey står bak hver bestilling og kunderservice.

Powered by Labrador CMS