Motorstyringer:

Ny ressurs for design av motorstyringer

Arrow Electronics etablerer ny online hub for design av nyskapende motorstyringer.

Publisert Sist oppdatert

Arrow Electronics har publisert nye hjelpemidler for å designe motorstyringer som skal møte de nyeste kravene til energieffektivitet, inkludert en dedikert landingsside og gratis whitepaper, «Design Considerations for Embedded Industrial Drives».

De tilgjengelige ressursene skal hjelpe designere med å øke effektiviteten for å møte strenge nye klasser for AC-motorer dekket av IEC/EN 60034-30-1. Dette er typisk 5-50 kW, linjedrevne styringer med DC-busspenning over 200 V. Ettersom minimumskravet til disse nå stiger fra International Efficiency (IE) klasse 3 til IE4 og IE5, betyr dette å øke systemeffektiviteten fra 86,7 prosent til 89,5 prosent.

Hvitboken beskriver motorstyringsteknikker og driverarkitektur, inkludert kommuteringsmetoder, effekttrinntopologier, gatedrift og teknikker for å redusere interferens. Landingssiden gir den nyeste informasjonen om motorstyrings-ICer, krafthalvledere, drivere, beskyttelse og interferensdemping, inkludert dokumentasjon, referansedesign og produktnyheter.

Siden finner du her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS