Distribusjon:

Cambridge-baserte Anglia Components utvider lagerfasilitetene og ekspanderer i Europa.

Distributør med personlig touch

Elektronikkdistributøren Anglia Components er det kanskje ikke alle som har hørt om. Det kan fort endre seg.

Publisert
– Nå tar vi kampen om med «de store», sier direktør John Bowman i Anglia.

Den britiske distributøren med det svært britiske navnet har nemlig bestemt seg for å vokse internasjonalt. Et kontor med lagerhub er allerede etablert på kontinentet, nærmere bestemt Paris, og man lover rask levering på 24-48 timer, fraktfritt og med alle avgifter betalt.

Ypper mot de store

– Mange synes at det har vært et gap i markedet, og at spesielt de amerikanske distributørene er langt unna, på flere måter. Nå tar vi kampen om med «de store», sier direktør John Bowman i Anglia. – En av våre fordeler er at vi kan tilby en personlig touch, og har folk med lang bransjeerfaring, sier han. – Til oss kan man ringe og spørre om ting!

Utvider lageret

Bowman bedyrer at man har lagt inn marginer som gjør at selskapet kan tilby kundestøtte uten å øke prisen. – Anglia er eid av én person, ikke en rekke aksjeeiere som skal ha utbytte, påpeker han. – Profitten pløyes tilbake i selskapet og i lageret, fremholder han. Selskapet er for øvrig i ferd med å utvide lageret sitt nær Cambridge betydelig.

Effektivisering

– Vi kan levere raskt, i store og små kvanta, med full sporbarhet tilbake til produsenten. Videre har vi egenutviklet webløsning som gir digitale bestillingsmuligheter til de som foretrekker det. Internt har vi forbedret mange enkle ting, slik som pakking, for effektiv logistikk. Vi skiper ikke luft, men kompakte, resirkulerbare bokser. Et lavt karbonavtrykk er viktig – men til samme pris, understreker Bowman.

Pålitelig

Ifølge Bowman har Anglia lange tradisjoner med å være pålitelige, og til stede. – Kundene melder tilbake at såfremt det er mulig å handle hos Anglia, så foretrekker de det. Vi har riktignok ikke alle de store leverandørene, men gir desto bedre service på de små, poengterer han. Selskapet har allerede hanket inn noen kunder i Norge, blant annet innen navigasjon og instrumentering.

 

 

 

 Powered by Labrador CMS