KI-brikken Hailo-8 kommer inn i porteføljen til EBV Elektronik. Her montert på et utviklingskort.
KI-brikken Hailo-8 kommer inn i porteføljen til EBV Elektronik. Her montert på et utviklingskort.

EBV Elektronik utvider porteføljen av kunstig intelligens-løsninger med Hailo

EBV Elektronik har signert en ny distribusjonsavtale for EMEA-regionen med Hailo, en israelsk leverandør av kunstig intelligens (KI)-komponenter.

Publisert

Hailo kan tilby et bredt utvalg av KI-akseleratorer, blant annet KI-prosessoren Hailo-8 og dens M.2 og Mini PCIe akselerasjonsmoduler. Hailo-8, med opptil 26 Tera Operations Per Second (TOPS) ved et typisk strømforbruk på 2,5 W, egner seg for, og gjør det mulig for kant-enheter å kjøre sofistikerte dyplæringsapplikasjoner i stor skala, heter det.

Hailos løsninger kobles til plattformer på kortnivå via PCIe-grensesnittet. Det skal gi energieffektive KI-løsninger når de brukes sammen med Intel/AMD x86 eller Raspberry Pi Compute Module 4, så vel som med ARM-baserte prosessorer, for eksempel fra NXP Semiconductors, STMicroelectronics og Renesas . Et annet produkt som utnytter Hailos KI-teknologi er MicroSys Electronics miriac AIP-S32G274A innebygd SoM (system-på-modul), som er basert på NXP-prosessorer og inkluderer støtte for Hailo-8 KI-akselerasjonsmoduler.

Powered by Labrador CMS