Innovasjons-podcaster: RISC-V først ut

I sitt nye «2022 Empowering Innovation Together» program åpner Mouser Electronics med podcast om RISC-V.

Publisert

Mouser Electronics Inc. lanserte i går 2022-versjonen av deres prisbelønte Empowering Innovation Together program.

Årets serie består av seks deler som hver fremhever en ledende teknologi som vil spille en nøkkelrolle for å endre viktige industrier.

Serien skal tilby et stort utvalg av betimelige og innsiktsfulle ressurser, som podcast-episoder, videoer, artikler, blogger og infografikk som fokuserer på teknologitrender slik som private 5G nettverk, autonome mobile roboter med mer.

Den første delen i 2022-serien starter med å sikte inn på den åpne RISC-V instruksjonssettarkitekturen (ISA), inkludert en ny episode av The Tech Between Us podcast. Podcast-episoden er tilgjengelig på Mousers nettside, Alexa, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeartRadio, Pandora og Spotify.

– Vi er begeistret over å lansere 2022 EIT-programmet, som vil gå dypere i teknologien som former verden rundt oss, sier Glenn Smith, president og administrerende direktør i Mouser Electronics. – Denne første delen gir ingeniører ressursene og diskusjonene de trenger for å holde seg i forkant av denne teknologien.

I podcastens debutepisode får Raymond Yin, Mousers direktør for teknisk innhold, selskap av Mark Himelstein, CTO for RISC-V International, for en livlig diskusjon om opprinnelsen til dette åpne-kildekodebaserte ISA. De to utforsker også nye fremskritt i RISC-V-spesifikasjonen og prognoser om hva som er i vente for fremtiden til det ekspanderende økosystemet.

RISC-V-innholdet er sponset av partnere som IAR Systems, Microchip Technology, Microsemi, Seeed Studio, SEGGER Microcontroller, SiFive og Terasic Technologies.

Powered by Labrador CMS