Utvikling:

FPGA-referansekort for industrielle kant- og TSN-applikasjoner

Arrow Electronics lanserer Cyclone 10LP Refkit INDUSTRIAL for å akselerere utviklingen av smarte og tilkoblede løsninger for ulike applikasjoner, inkludert industriell IoT, automasjon, kommunikasjon, databehandling og smart energi.

Publisert

Arrow bygger på det eksisterende kommersielle Cyclone 10LP-referansesettet, og har samarbeidet med Trenz Electronic, medutvikler av det kommersielle kortet.

Det nye referansekortet har 128 MBit innebygd Flash for å være vert for komplekse og fleksible applikasjoner og er spesielt egnet for applikasjoner som involverer industriell Ethernet-tilkobling og «Time Sensitive Networking» (TSN). Alle Flash- og DRAM-brikker er spesifisert for industriell temperaturklasse, og har Intel Cyclone 10 LP 10CL055YU484I7G FPGA i hjertet av kortet. FPGA-en inneholder 55 000 logiske elementer og 156 DSP-blokker, med 2,34 Mbit innebygd minne og 321 I/O-er.

Distributøren tilbyr også støttetjenester for kunder som bruker settet, inkludert hjelp med tilpassede modifikasjoner og utvikling av alternative formfaktorer dersom det er ønskelig.

 

Powered by Labrador CMS