Starter eBok-serie

Elfa Distrelec har lansert sin første utgave av en eBok-serie om nyeste teknologi og løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Den første utgaven av serien, Power Management Systems (PMS), ser på elbilens (EV) designinfrastruktur og testing, alternative energiløsninger ved hjelp av kunstig intelligens (AI), samt IoT-innebygde enheter som vurderes for storskala kraftsystemer som driver næringssektorer som landbruk og miljøovervåking.

– Vi er glade for å bringe denne e-bokserien til bransjen og gi våre kunder verdifulle løsninger ledet av våre bransjeeksperter, sier Raj Patel, administrerende direktør i Elfa Distrelec i forbindelse med lanseringen.

Forordet er levert av Chris Rush, sjefredaktør for KnowHow eBook-serien. Han har mange års erfaring med å skrive og produsere oversikter på høyt nivå av teknologier som er diskutert i artiklene. Artiklene er skrevet av ledere og bransjeeksperter innen deres valgte felt, ledet av leverandørinvolvering som fremhever deres løsninger.

Mens den fokuserer på et bredt spekter av trender, har eBoken flere artikler som er relevante for kraftstyringssystemer. Blant annet artikler fra Siemens og Moxa som fokuserer på å bruke kunstig intelligens for å forbedre eksisterende fornybare energisystemer og redusere vedlikeholdssystemer i sanntid.

Norsk versjon av eBoken kan leses gratis på: https://www.distrelec.no/no/knowhow-ebook-series/cms/knowhow-eboook-series.

Powered by Labrador CMS