Distribusjon:

DigiKey utvidet med 1,7 millioner nye produkter i 2023

Etter første kvartal i fjor kunne DigiKey fortelle at de hadde utvidet utvalget med 300 leverandører. Fasiten på slutten av 2023 er mer enn 450 leverandører og over 1,7 millioner produkter.

Publisert

Nå kunngjør DigiKey at de utvidet porteføljen i 2023 ved å legge til mer enn 450 nye leverandører til kjernevirksomheten, DigiKey-markedsplass (Marketplace) og ordreleveranser av Digi-Key (fulfilled by Digi-Key). Selskapet la til kjernevirksomheten mer enn 1,7 millioner nye tilgjengelige deler (produkter) for salg i 2023, inkludert over 230 000 lagerførte deler (produkter).

– 2023 var et år med rekordhøy innovasjon da vi fortsatte å tilby de nyeste teknologiene og styrke vår posisjon som distribusjonsleder for et stort og voksende utvalg av komponenter innen mange produktgrupper, sier Mike Slater, Vice President of Global Business Development. – Når vi ser frem til 2024, stabiliserer lagerbeholdningen seg og går tilbake til en tilstand av normalitet. Det støtter DigiKeys forpliktelse til å akselerere fremdriften for hver designer, innkjøper og produsent ved å tilby den største leverandørporteføljen og det bredeste produkttilbudet. Vi er glade for å kunngjøre at disse produktene for øyeblikket er tilgjengelige for det globale fellesskapet med teknikere.

Noen av de viktigste nye produktintroduksjonene som ble lagt til DigiKeys leverandørliste i 2023 innbefatter Banner’s Asset Monitoring Gateway with CLOUD ID, Molex’s Loxon Locking Quick Disconnects, Infineon’s PSoC 4000T-mikrokontrollere, Tagore's TP44200NM GaN FET, Würth Elektronik’s push-pull-omformere, og mer. Kjerneleverandører fortsatte å utvide sine tilbud, og la til nye produkter fra en rekke divisjoner.

DigiKey er en autorisert distributør av elektroniske komponenter for over 2900 leverandører.

Powered by Labrador CMS