Distribusjon:

DigiKey har åpnet gavedryss fram til jul

DigiKey har åpnet sin 15. årlige DigiWish Giveaway med start 1. desember 2023. Hver dag fram til og med 24. desember velger DigiKey ut heldige vinnere.

Publisert

Deltakere velger selv DigiKey-produkter i løpet av perioden 1.-24. desember 2023. For å delta må deltakerne velge ett DigiKey-produkt som er på lager, med en verdi opptil 100 USD og kommentere eller legge ut «ønsket» sitt på Facebook, Instagram eller Twitter med hashtaggen #DigiWish. Ett navn vil bli trukket fra listen over kvalifiserte kandidater hver dag av konkurransen, med totalt 24 heldige vinnere. Alle deltakere vil også være med i trekningen av hovedpremien for en DigiKey shoppingrunde verdt 500 USD.

Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for å være med på DigiWish Giveaway, og kampanjen er ugyldig der den er begrenset og forbudt ved lov. Deltakere blir minnet om at DigiKey ikke kan imøtekomme ønsker for produkter som er eksportbegrenset i sine respektive land. Deltakeres DigiWish-innlegg på sosiale medier må være offentlig tilgjengelig for at bidrag blir samlet inn.

Fullstendige regler og vilkår finner du på DigiKeys nettside for 2023 DigiWish Giveaway.

Powered by Labrador CMS